AKTUELNO

Nije želeo da bude umešan.

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Sledeći na redu da nominuje, bio je Nenad Aleksić Ša.

Opet ista priča, neću da davim. Mišel i ja zablejimo često, družimo se od starta, mozak nam je negde napolju, uglavnom o muzici. Normalan je, iz neke druge priče. One svađe mu nekako ne stoje, ali mora tako kad te neko napada. Što se Miljane tiče, ona će i da te opsuje najstrašnije, nikad prvi ne napadam. Ona ima svojih problema sama sa sobom. Od nje mogu da očekujem sve. Već su je svi opisali, trudiću se ovih dana da bude ravna linija. Sve vas volim, drago mi je što sam ovde još 15 dana, a Miljanu šaljem u izolaciju - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela bih da se u Nenadovo ime zahvalim Jeleni što je ostavila jednu haljinu na dve devojke, ali to nije psihologija, nego njena prljava posla. Mišel je sjajan pevač, ali ovde ti je dosta svega, u crvenoj si zoni. Tu bih mogla da opravdam i malo onu svađu sa Paulom, ali ne treba da dozvoljavaš da zbog jedne cigarete ulaziš u konflikt. Uglavnom, nemam uopšte loše mišljenje o tebi. Nisam se distancirala namerno od tebe - govorila je Teodora.
Bili ste bliži pre naše veze - rekao je Čorba.
Miljana nema poštovanje ni prema kome. Ti nekom nešto daš, pa tražiš nešto za uzvrat. Ulaziš u pab i rovariš po ličnim stvarima. Ti misliš da su svi dužni da ti nešto daju kad ti nemaš. Šaljem nju u izolaciju - nastavila je Teodora.
Ja kad me neko pita, a da imam, ja bih podelila. To ste pričali pre, a sada jer se kraj približava, onda svašta pričate. Ljudi sve vide - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga