AKTUELNO

Miljanu je sačuvao!

Naredni takmičar koji je iznosio svoje mišljenje o Miljani Kulić i Mišelu Gvozdenoviću na večerašnjim "Nominacijama" bio je Filip Car.

Ja sam zaboravio kako se nominuju ljudi, nisam jedno 4 meseca. Krenuću od Miljane, ja nikad nisam krio da mi je draga. Na neki način sam je zavoleo. Imali smo par puta konflikt jer zna da bude bezobrazna do srži. Možda je našla neku formulu da ostane do kraja. Nije mi se svidelo ono što je napravila na bazenu danas. Generalno je volim i draga mi je. Kad je bezobrazna, i ja sam, kad je normalna, i ja sam. U suštini mi je draga i volim je od početka - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Mišela tiče, nije trebalo da se pravi pametan onaj dan i da dobacuje. Jednostavno, sa Nadicom dolazim u konflikte, sam znam da su nepotrebni. Ali nisam se naljutio zbog toga, nego što si par puta pre toga suflirao neke stvari. Kako ide rijaliti, tako se neki ljudi uključuju u konflikte pri kraju. Imao sam konflikt sa Mićom na početku, pa sa Kristijanom kada nas je razdvajalo obezbeđenje. Nisam video da je iko imao neke reakcije pre toga, a sada kako ide kraj... To je nepotrebno sa tvoje strane. Smatram da si normalan, fin i kulturan momak. Ja sam se navikao na neke rekla-kazala stvari, shvatam da nema potrebe da pravim sebi problem. Ako imam šta da rešavam, rešavaću napolju. Sa tobom i ne moram, preko takvih stvari brzo prelazim. Mislim da je bio prema (Mini) okej, nemam šta da mu zamerim. Jedino što mogu da zamerim je taj glupi konflikt i to što menjaš odnose sa ljudima da li si u vezi, pabu... Dezertiraš iz jedne vojske u drugo. Svoje matično društvo si napustio, posle imaš devojku, pa nemaš, kako koga imaš menjaš odnose. Meni se ne sviđaju te kameleonske fore. Kada sam delio budžet rekao sam da imam empatiju prema Miljani. Miljana, nemoj da se svađaš, imaš 15 dana do kraja, ugledaj se na mene, neke stvari ti nisu potrebne. Ostavljam tebe, šaljem Mišela - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.