AKTUELNO

Otvorio dušu!

Radio emisija "Delegati" i dalje traje, a sledeći gost je Bora Santana.

Šta se dešva između tebe i Milice? Ima li promena i da li ćete se pomiriti? - glasilo je prvo pitanje koje je postavio Filip.
Juče smo u kupatilu pričali, ona hoće da ne budemo u svađi, u pravu je. Ne želimo da budemo neprijatelji. Prvo je rekla da ne želi kontakt, ali juče je rekla da ne može tako. Stavili smo tačku, tako je najbolje. Koliko god da je teško bolje sad da se naviknemo. Ja nju kočim, blokiram je kao i ona mene. Treba da napravi neki korak novi. Ukanalio sam je sa psovkama. Ja nikad pre nisam uvredio ni jednu devojku. Iz svog ugla kad gledam, svi mi to kažemo u afektu i kad neko više puta ponovi reč, uđe ti u glavu - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo sličnu crtu ti i ja. Jel razmišljaš kad neko drugi to radi i gledaš koliko odvratno to izgleda. Nas dosta Janjš, Ša, Kristijan, ali kad gledaš koliko odvratno izgleda - rekao je Car.
Nas dosta u kući je to radilo. I siguran sam da se to radi u afektu. Zato devojke i pređu preko toga. Ni jednom muškarcu ne zameram, jer znam da ne misle to, imam opravdanja od njih jer krećem od sebe. Ne mislim te stvari ni za jednu devojku, a pogotov ne za devojku sa kojom sam bio u vezi. Mene potresa nasilje, to mi je nešto najgore - nadovezao se Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sedeli smo kod bazena Mišel, Maja i ja, a Janjuš sa Minom iz bazena. Ona je samo prišla i počela da pravi haos. Ima prabo da je vređa, ali ne da nasrće. Meni je žao, znam njenog ćaleta, jasno mi je sad što je krio devojke. Ona je ljubomorna. Ne znam kako će reagovati na Natašu Moskvu, da li će i nju napasti, to može da se očekuje. Kad neko nije normlaan ne treba tražiti đavola, ali mislim da Mina nije radila namerno. Moj savet je da se ne meša u tu priču. Janjuš je najviše kriv, trebao je da slavi dan kad je ušla u vezu sa Čorobom i da bude srećan. On bi glavnom protrčao taj dan, a sad će izaći sagnute glave. Ja ne znam koji muškarac bi prešao preko takvih stvari, to jeste dokaz ljubavi, ne treba da je vređaš ako si prešao, ali to ne može da se zaboravi. Nikad se tako nešto nije desilo u Zadruzi za vse ovo sezone, a znamo koliko si uložio, razveo si se. Iz mog ugla nisi trebao da se miriš sa njim, ali sad ako ti se dešava, kad si već prešao. Ti možda nisi ni prešao, čim poludiš svaki put. Jel si ti prešao preko Čorbe? - bio je iskren Bora.
Ja bi prešao da se normlano ponašala. Znaš i sam šta ti he pričala - rekao je Janjuš
Juče si bio u zatvoru, nisi video moj klip kod drveta. Znaš koliko se ljudi javilo da kaže da je i njima pričala - dodao je Bora.
Ja se nje plašim, ne osećam se dobro. Ima tri stvari koje ću reći. Ona mene ne voli, ona je samo opsednuta sa mnom. Nisam je ja doveo do ovoga. Ja sam sebe doveo do ovoga, a zbog čega? Ničega! Da ne znam kako ću kad izađem - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bolest. Imam strah od nje. Nikome nije jasno. Ona je u stanju da uradi sve, ali sam se kriv, nisam se sklonio kad he trebalo. Znam šta je i kako u njenoj glavi koje ja ne mogu ni da iznosim. Sam sam kriv, za ovo ne krivim sebe. Prema njoj nisam bio loš, nemam greške prema njoj - pričao je košarkaš.
Treba da okreneš njenog ćaleta i da joj pomognete - predložio je Bora.
Nema pomoći, ne zanima me uopšte - odbrsuio je Janjuš.
Možeš da se ljutiš koliko hoćeš, ali do kraja dana ste zajedno - dobacio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Milici sam jednom tražio 5 lepih reči ili stvari koje sam uradio, nije imala, smao ružne stvari je pričala. Ne želim da ti se podsmevam, koliko god da je smešno. Ja sm imao simpatije prema Maji, bio je cirkus, a imam tri ožiljka - dodao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga