AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni gost u emisiji "Delegati" bila je Miljana Kulić.

Sinoća situacija, došao je Kristijan. Ti si došla dok je on išao u naletu, prišla si mu, on te je zagrlio i oboje ste se nasmejali. Ti si plakla i rekla da bi volela da on ostane, kako komentarišeš? - pitao je Filip.
Ja sam osetila veliki strah, nije mi palo na pmet da je došao zbog Kristine. Zagrlila sam ga iz straha, pa sam počela da plačem. Ne volim da vidim ljude koji su mi učinili loše. Od velike većine ja sam ovde normalnija, u emotivnom smislu, mislim na porodicu - pričala je kulićeva.
Miljana je juče rekla da se ne plaši nikoga jer je ona na tatu Sikija, sad baš komentarišemo. Ona je zaljubljena u njega - prekinuo je Bora emisiju uletom u radio.
Nakon pola sata je došla kod mene i rekla neka ga vrate - upala je i Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala si neke ljubavne odnose ovde u kući, ušla si kao slobodna, a onda je ušao Zola. Bili ste kasnije u ljubavnom odnosu, da rezimiramo. Povezivani se sa Zolom, Dačom, pričalo si da si zaljubljena u Kristijana, pokazala si emosije prema Mišelu. Od njih četvorice prema kome osećaš neki vid emosije? - pitao je Car.
Ni prema kome, apsolutno. Posvetila sam se sebi, posvetiću se svojoj porodici. Za nove ljubavi uvek sam raspoložena - odgovorila je Kulićeva.
Da dobiješ nagradno putovanje i da moraš da biraš nekog od te 4 osobe, koga bi povela? - pitao je Filip.
Mišela. Volela bih da provedem jedan dan bez kamera sa njim, znam da bi bilo totalno drugačije. Pevala bih, šalila se, kupala. Mišel bi ga dugo pamtio - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolji su ti međuljudski odnosi, kakvi su ti planovi, šta očekuješ i kako se osećaš? - pitao je Filip.
Srećna sam što se bliži kraj. Nisu se popravili odnosi. Mina ono namerno radi, zna kakva je Maja. Ne opravdam Maju, ali ona nije dobro. Ako imaš ljudskosti ne radiš te stvari, ali Mina je najavila da od večeras spava sa Janjušem - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga