AKTUELNO

Nije im jasno kako do sada nije shvatila.

Počela je još jedna emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je upravo ušao u Belu kuću kako bi našoj vernoj publici pomogao da dobiju sve odgovore koje su želeli da čuju. Prvo pitanje ovog popodneva bilo je upućeno Sanji Stanković.

Kako te nije blam da se zabavljaš a čovekom kao Car. Sinoć se pokazalo da ga jedino zanima Mina.
U njemu sam uvek pokušavala da vidim nešto dobro, i po ko zna koji put sam ispala budala. Ja sam ušla iskreno u ovaj odnos, slažem se da sam dotakla dno. Više ne zaslužuje da ga pipnem prstom, a kamoli nešto drugo - rekla je Sanja.
Ja sam prestala da govorim o tome, i rekla sam joj da, bude li ponovo počela o njemu, ja sam rekla da se više neću mešati. Sve pre što sam govorila, ona kao Maja, slaže se, i onda posle pet minuta nastavi po svom. Ona sve vidi i zna, a posle u praksi ne pokaže - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno da padne na neku glupu priču, ali s obzirom da ona živi ovde sa njim deset meseci, ja ne znam kako može da pada na te priče, kad njegovi postupci pokazuju sve. Ovde on nije kriv, jer je Sanja i ranije svedočila svemu ranije - rekla je Rialda.
Jutros, na primer, kroz san čujem kako on spominje samo Minu - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga