AKTUELNO

Ona mu je trn u oku.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je bilo pročitano za Nenada Aleksića Ša.

Videli smo kako si plakao, iako nam je sve bilo potresno, ali zašto si imao toliku potrebu da blatiš Ivanu, i to pred Tarom?
Ona je njega prozivala, vratićeš se, vratićeš...- govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam se već predao Tari, ona je stalno sumnjala, da se igram sa njom. Nije pritisak, svesno sam ušao u vezu sa njom. Oslovljavao sam je sa devojka, i pokušavao da joj dokažem da je volim. A nije bilo dovoljno. Nisam znao kako da joj kažem da je volim. Ja sam Tari govorio, da moram tako da pričam, da bih prao sebe. Nije tu ništa lagala Tara - pričao je Ša.
Ali vi ste morali da znate između sebe, a ne ona dolazi kod mene, i kaže mi sve. Gledaoci su znali mnogo ranije - rekao je Đedović.
Ja poznajem Ivanu, i znam da nije takva osoba. Znao sam da nema ničega, ali tad sam hteo da operem svoj postupak, i da prenesem deo krivice na nju - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To je dobro rekao, moraš da blatiš ženu, da bi oprao sebe. Svašta si pričao, da je nemoralna, oni su pričali... Laže te Tara svom drugaru... - govorila je Nadica.
Jesam blatio, ali to nisam radio, to je detalj koji nisam rekao, i ti opet ponavljaš! To pokvareno u tebi, s tobom čovek ne može da priča! Nekada se suzdržim - besan je bio Ša.
Pa ti si rekao ispod jorgana! - ubeđivala je Nadica.
Ne mogu da te podnesem! Tara nije rekla ništa! Jesam rekao, ali nisam to rekao, ne okrećite reči - urlao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga