AKTUELNO

I posle svega, pati za njim.

Počela je još jedna emisija "Pitanja gledalaca", a pitanje koje je Milan Milošević pročitao, bilo je upućeno Kristini Spalević.

Zašto za Nadicu kažeš da ti je neprijatelj, a Kristijan je taj koji te ponižavao? Sama si to dopustila, a ona ti nije ni za šta kriva?
Ja nikad ne mogu njega da nazovem neprijateljem. Da jesam doživela, takvog sam stava da ne bih trpela. Navešću primer, koji je on rekao svojoj baki, to nije nikad sebi mogao da oprosti. Jako odvratno, deset puta gore nego što je meni pričao. Kad me izvređa, borim se ja, distanciram se, ali kad ima milion i jedno dobro delo prema meni, dobila sam pažnju koju nikad nisam dobila - govorila je Kristina.
Kristina zaista nju gleda kao neprijatelja. Nadica je koristila njegove reči, prenosila je - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni dala savete, ali toliko puta sam se osetila poniženom. Uvek je mene ponižavala a njega uzdizala. Ne smatram je neprijateljem. Ja sam instiktivno više puta osetila poniženom, da se on veliča, a ja spuštam - nastavila je Kristina.
Prvi petak, ja sam njega napala zbog Ivane, rekla mu svašta. I juče isto. Nisam ja njega veličala, ali svaki put kad sam mu nešto rekla, on je priznao. Ona je stekla takav utisak, jer je to bilo u njenoj prvoj nedelji. I mojoj Kristini se vraćaju dela od pre četiri godine, pa će i tebi tek - rekla je Nadica.
Ja znam da ću se nositi sa tim - dodala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zagovornik tranzistora, da neko prenosi nešto nekom. Ako je on priznao, nije skinuo odgovornost. Nadica je kritikovala nju, ali je ona bila i blaga prema Kristijanu. Kristina je sama sebi ovo dozvolila - rekao je Lepi Mića.
Rekla bih da je Nadica podržavala Kristijana, ali mislim da je neko ko ti je partner, mislim da je on neko ko mora da bira reči. Ona je sebe najviše ponizila, a onda je pomogla njenim komentarima, time što se njemu vraćala - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga