AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno!

Odmah posle, usledile su i uspomene Rialde Karahasanović, a pevačica se uhvatila za glavu kada je videla fotografije sa bivšim suprugom. Takođe, zadrugari su imali priliku da vide šta se dešavalo između Vladimira Tomovića i nje:

Najdraže mi je što sam videla porodicu, drago mi je da sam videla sestru, braću i tatu, jer ga dugo nisam videla. Iz ove percepcije kao da Tomović nije ni postojao, ali bilo je tu i valjanja po krevetu, ništa meni spektakularno, da je bila, možda bi on bio umesto Kenana - komentarisala je Rialda.
Kenan je najlepši od svih ovih, ali ukusi su različiti - rekla je Miljana.
Ja sam tada volela te opasne momke. Tomović mi je rekao da ga ne interesuje Rialda, da se sprdao, da se malo više potrudio, sigurno bi bio sa Rialdom - priznala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne vidim ništa loše u tim njenim momcima, mene ljubavne uspomene ne zanimaju. Jeste, Tomović je čovek koji je jedan u rijalitiju i nikad se neće ponoviti, njega je samo jedna osoba stvarno zanimala, na tu jednu je i pao, na Minu je iskreno pao, bio je sa devet žena u rijalitiju. Tomović se sa svakom igrao ovde, niko njega neće zameniti - komentarisao je Janjuš.
Ja znam porodicu njenog muža, pozdravljam ih sve - rekao je Mića.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga