AKTUELNO

Karambol!

Emisija je u toku, a u Beloj kući je opšti haos zbog današnje podele budžeta, a Bora Santana nastavio je da napada pobedničku ekipu.

U ovoj ekipi Nadica je imala sukob sa Kenanom, Rialdom, Kristijanom i Kristinom, a u našoj grupi si imala najboljeg prijatelja svoje ćerke - pričao je Bora Santana.
90% kuće je imalo bar neki konflikt - rekla je Rialda.
Grupe su katastrofalne spajane, niko nije hteo da pređe. Janjuš je prvi rekao nije mu bilo bitno. Đedović je mnogo bolji sa ovom ekipom, Stefan stao nije ni hteo da se svađa - nastavio je on.
Stefan je rekao da ide gde je Jovana, pričali smo tamo - dodala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je glavni problem zašto je neko drugi pobedio - ubacila se Sandra Rešić.
Ako je neko hteo da pređe to je urađeno. Danas smo komentarisali Zadrugoviziji, proslave i Sandra je rekla da je Bora sa njih par držao Novu godinu, koliko je bio motivisan. Tamo kad smo gledali, on mrzi sebe i ceo svet, nije se nasmejao ne znam koliko u nazad. Poremetio si sebe i sad ti je svako kriv. Ako ja nešto nisam doživela i ako mi život ovisi od ovoga ja neću. Bora je ovde 4 godine, on bar treba da zna - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora i Čorba su ti dali 1000 dinara, imali smo isti budćet, ja sma imala 1400 - dobacila je Sandra.
Šlihtara ozbiljan šta je uradila. Evo Matora šta je uradila, najbolja je sa Stefanom, a izdelila je svima, nije došla njemu i dala 1000. Ja bih kao ona dao svima po nešto. Mišelu danas niko dinara nije dao. Njih dosta je na kvarno pomagalo - besneo je Santana.
Čula sam Janjuša danas, samo sam dobicila volim i ja tebe. Milion puta se zatvori prodavnica, ali da može toliko da poremeti odnose budžet, ja to nisam videla - rekla je Rialda.
Nisam rekao Rialdi da je ku*va. Ne znam na koga sam mislio. Psovao sam globalno. U njihovoj grupi su se svađali mnogo gore. Rekao sam da ima par ljudi koji kad god sam tražila su mi dali nešto. Iznervirao sam se - objašnjavao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si kako samio ološi i kur*e pobeđuju - rekao je vodiltej Milan Milošević.
Nisam mislio samo na igricu, nego uopšte - pravdao se Janjušević.
Mi smo za vreme podele budžeta se dogoovrili da odemo u pab, dok je Krstina delila budžet mi smo se za stolom dogovarali da odemo. Prva opcija je bila da svi odvojimo novac i da se kupi na veliko, onda smo rekli da ne kradu jer su se već žalili u svojoj grupi da kradu. Čorba je dao Bori, Matora Stefanu, Mišel je ostao bez hrane i Neca i raspodelili smo se da niko ne ostane gladan - pričala je Rialda.
Iznervirala me Maja što je rekla da tražim od nekoga pare, očekivala sam da će neko sam reći, niko nije došao da mi da 500 dinara. Svako bi reagovao tako. Nemojte da mi je*ete mozak - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga