AKTUELNO

Sasula mu sve u lice!

Sastanak je u toku, a Aleksandra Nikolić javila se da navede tri osobe koje su se najmanje potrudile.

Foto: TV Pink Printscreen

U našoj ekipi su se svi trudili. Jelena nij eni morala da se trudi, niko joj ništa ne znači. Druga osoba je Filip, dečko ništa nije radio. Treća osoba i ako mi je draga, Miljanu nisam primetila da se bori - bila je kratka Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je komentarisao Filip Car.

Neću da navodim svoju ekipu, koliko god da so bili loši. Ustajao sam i trudio sam se koliko sam mogao. Nadica se trudila, najstarija je. Druga je advokatica Nikolić i treća je Dragana. mne želi da navodim svoju ekipu - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je sledeća navodila zadrugare koji su se najmanje trudili.

Šta bi bilo da nisu oteti i da oteti i da smo odlučivali da li će se vratiti. Maja i Janjuš su mi se zgadili. Samo svoje probleme gledaju i to mora da se rešava u tom trenutku, vređao mi se i prošle godine - započela je Jovana.
Nemoj mi to zgadio si mi se! Imaš problem za dva grama ulja, je*ala bi se za dva luka - odbrusio je Janjuš.
Jeste! Popu*iću ti! Maji ne zameram toliko jer koliko znam Janjuš je Stefanov drug. Ne vređam nikoga, to što ti drugi titraju, nema potrebe da me vređaš jer ja tebe ne vređam. Kažem da ste mi se zgadili. Ti se ovde je*beš za mnogo gore stvari, radiš za mnogo gore stvari. Rekao si da radiš stvari na silu, da si se zgadio sam sebi, a kad ti ja to kažem to je loše - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se svađam, vidim gde ovo ide. Najgori su Maja, Janjuš i Miljana. Sa Janjušem ću pričati posle - smirila se Matora.
Zbog tebe i tvog štipanja mi se ovo dešava - dobacivao je Janjuš Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga