AKTUELNO

Drama!

I dalje traje haos koji je nastao u emisiji "Igra istine", a sve zbog toga što su zadrugari pokušali da saznaju ko je četvrta zadrugarka u Beloj kući sa kojom je Filip Car spavao.

Od osoba u koje se nije zakleo, ostale su Dragana, Jovana. Sada se zakleo da nisu ni jedna, ni druga. Sada je ustao i rekao da nije ni sa jednom bio - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto vi pre nego što je Jelena došla niste razmišljali sa kim je on bio? Zašto vas nije bolelo kada se Car kleo da vas je j*bao? A sada vas boli ona! Ako ste čiste, šta vas boli k*rac. Ona nije rekla da ste vi, Dragana i Milice, nego na osnovu njegovih eliminacija da ste samo vas dve ostale. Jovana, Jelena tebe nije nabrojala! Budalo, budalasta! Ima vas pet. Jelena je nabrajala devojke, on je negirao i ostale ste vas dve - urlao je Lepi Mića.
Sa mnom se nije dopisivao, ni me ni j*bao - odbrusila je misica.
A sve su ćutale pre kada smo svi mislili da je Milica u pitanju! - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci nam, ako se već zna napolju! Reci nam - skočila je Dragana na Cara.
Ja zbog tebe, koja ideš kući, treba da otkrijem nekoga? Da bi nekome drugome sa kim imam dogovor? Provlačite Jovanu i mene eliminacijama... - bunio se Car.
Reci koga si j*bao! Napravio si sve k*ravama! Rekao si da si jebao 7 zadrugarki, 4 su ovde, 3 napolju i 2 prošle godine! - urlao je Lepi Mića.
Reci nam koje, ako se zna napolju! Moje ime nećete da prljate - bunila se Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.