AKTUELNO

Suočavanje Cara sa još jednom bivšom.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bila je Teodora Bilanović.

Foto: TV Pink Printscreen

O Caru sam sve rekla. Sviđa mi se što je duhovit i mislim da treba više da se fokusira na to. Par dana sam se odvojila, čisto da vidim kako će Milica reagovati. Nisam se nešto iznenadila, ne znam odakle da počnem. To što govore ovde, svako ima pravo na mišljenje, ali mislim da nije lepo da se tako govori. Smatram da smo nas dve prijateljice od prvog dana. Kada ti ukažem na neku grešku, to ne znači da te ne volim, nego baš suprotno. Što se tiče onoga što skaču na tebe, nikad ne treba da se porediš sa drugima i sebe pravdaš. Vidiš kako se sve završava, u svađama, svesno ili nesvesno uključiš i druge ljude, pa ispada da imaš konflikt sa njih desetoro. Veza s Borom mi nije lepa. To da to nekog voliš nije jedini razlog da ostaneš sa nekim. Trebaš biti svesna svojih kvaliteta - govorila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Filipa. Sve sam rekla o njemu, i čujem da si dobar čovek. Ja ne smatram da dobar čovek može da šutira devojku, da pljune, da može da priča o svojim bivšim da su ku*ve. Ti si se totalno promenio, na početku si bio pozitivan, zanimljiv, šaljivdžija. Ne smatram da si iskren, smatram da i te kako kalkulišeš i igraš rijaliti - pričala je Milica.
Nikog ne diram dok mene niko ne dira, a vidi ti šta mi radiš - ubacivao se Car.
Složila bih se sa Matorom, da ne poštuješ nikoga. Ti si moja najveća greška ovde, to je istina. Ne smatram da ti se Sanja dopada dovoljno, zavlačiš je. Za ostalo ćemo da rešimo napolju. Zgadio si mi se u nedelju kad smo igrali Igru istine, kad si psovao Nadicu i njenu ćerku. Rekla sam šta sam imala - nastavila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, rekla sam ti da te volim, i ti to znaš. Zato siu me pogodile neke stvari. Kasnije, kad smo ušle u raspravu, i krenula da mi prebacuješ neke stvari. Ja se nikad nisam muvala sa Borom. Spomenula si da sam se Čorbi nabijala na onu stvar, što znači da si uvek imala takvo mišljenje o meni. Mene povredi to kad mi neko kaže tako, onaj koga sam smatrala prijateljem. Ti si ubeđena da ću ja sa Borom ići u Budvu. Rekla sam ti da se sa njim neću nikada videti bez tebe. Fascinantno mi je to što si se ti naljutila na mene. Poslaću Filipa Cara za sve što mi je uradio, i ako može, nek ostane - pričala je Nikolićeva.
Nisam se naljutila što si ti to rekla, nego sam videla kako me gledaš dok sam s njim. Ti znaš da ja neke stvari mogu da čitam malo drugačije od ostalih. Ti misliš da sam ja ta - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga