AKTUELNO

Danas je široke ruke?!

Zadrugari su se danas na sastanku izjašnjavali oko toga šta su još spremni da daju otmičarima za otkup otetih zadrugara - Rialde, Karića, Frana i Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ću dati sat koji sam dobio za rođendan od drugarice i jaknu koju sam dobio od fanova, ako znači - rekao je Mišel, dok je Jelena ponudila svoje brijače, a Đedović mašinicu.

Maja se izjasnila i odrekla šminke i kozmetike, Janjuš cigareta, a onda je došao red na Milicu Kemez.

Ja ću dati ovo narukvicu, to mi je jedina uspomena iz salona. Ona je vredna... Mogu da dam jedinu sliku koja je ostala Bori i meni, majicu koju sam sačuvala - rekla je ona, a potom se i Bora oglasio:

Foto: TV Pink Printscreen

Još dva parfema ću da dam, onu majicu što mi je Jelena Pešić poslala i, ako bude mogli da se daju honorari, 100.000 dinara dajem za njih.

Kada je došao red na misicu Jovanu Ljubisavljević, ona je dobro promislila pre nego što se izjasnila, budući da je stavljena na stub srama jer je za otkup svog dečka juče nudila kesicu nes kafe.

Foto: TV Pink Printscreen

Izdržite ljudi još malo! Ja ne znam da li mogu išta da kažem, ili samo da izvadim, pošto se bojim šta ću da kažem. Daću ceo kofer, neću ni da ga otvaram, šta god da je ostalo unutra... Sat koji su mi baka i deka kupili, onaj puder za noge i te stvari, četka za kosu, pilinzi... Šta god da je ostalo - rekla je Jovana.

Autor: D.T.