AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi!

Naredno pitanje gledalaca bilo je za Stefana Karića:

Na šta si mislio kad si rekao da si video mnoge Tarine reakcije na osnovu kojih si zaključio da nije zaljubljena u Ša? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da nije mogla da ga gleda očima na kraju. Prevrtanje očima i ostalo - rekao je Stefan.
Šta ćeš više od "Želim te" Stefanu? - pitao je Kristijan.
Ti moraš, Ša, biti svestan da si je udavio onim stvarima na početku, ljubomorisanjem, oterao ju je tada od sebe - nastavio je Stefan.
Vi imate svoje činjenice, ja imam svoje, mi smo jedno drugog remetili, ali videćete kad izađem, ja najbolje znam - bio je uporan Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kupio je ljubav sa 50.000 evra, biće neko vreme napolju sa njim, jer nema za šta pas da je ujede, samo da ga iskoristi do kraja! - komentarisala je Miljana.
Navikli ste da vam naprave dete i da vas šutnu, je*ale vas pare! Nikada nećete znati šta sam ja pričao sa njom! Ne slušam vas, nećete čuti šta želite, ja je volim i staću uz nju i napolju, nije sve u parama, je*ale vas pare! Sve je to među nama učinio prostor i vi - besneo je Ša.
Nije prostor, ti si bežao dok je ona bila tu, otkad je otišla, nisi pokušao da pobegneš odavde. Oni su u pravu za neke stvari, ja sam ti verovala, tražiš da ti verujem i sada, a tražio si da ti verujem i tada - rekla mu je Matora.
Platio sam njemu kaznu, da sam izašao, imao bih i ja kaznu od 50.000! - pravdao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je da joj platiš duplu kaznu, jer je ona otišla zbog tebe! - dobacila je Sandra.
Od samog početka znaš koliko je Marko bio uz vas od samog početka, a nijednom joj nisi poručio da to ne radi - rekao mu je Stefan.
Ja se ne mešam u njihov odnos - kratko je odgovorio reper.
A u sve druge odnose se mešaš - poručila mu je Mina.
Tebe bole hipotetičke stvari - pobesneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga