AKTUELNO

Ozbiljni razgovori otetih.

'Oteti' zadrugari su nakon popodneva provedenog u improvizovanom podrumu, častili sebe bogatim obrokom koji ih je čekao u apartmanu, a onda su se osvrnuli i na konflikt Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević. Rialda je pokušala da kroz svoje probleme u vezi, predstavi Stefanu kako oni izgledaju sa strane.

Ja sam u početku pi*dela, pogotovo u kupovini. Ja dođem, razvrstam, svi smo gladni, i Kenan izvadi sebi i sedne da jede, nikog ništa ne pita...Ali počela sam nekako da se ništa ne podrazumeva, ako on ne pokazuje to, nismo svi isti - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Izluđuju me te stvari - rekao je Čorba.
Nismo isti, i ja sam sebe stavio u tu situaciju... I ja sam težak, nije lako biti sa mnom! Težak sam kao čovek, za sebe sam težak čak - rekao je Karić.
I ja to za sebe kažem - rekla je Rialda.
Ali zato svako jutro ustanem i spremim doručak, ja ne volim neke krupne stvari, kroz neke sitnice vidim mnogo, gde ne možeš da mi zamažeš oči. Ovde se dešavaju neke stvari brže nego napolju - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može niko od nas da se menja, mi smo odrasli ljudi. Ali napraviš neki kompromis - rekla je pevačica.
Ali kad osoba počne da zamera svaku rečenicu, i onda shvatim da se ona muči sa mnom. Ona je napeta non-stop - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga