AKTUELNO

Nije uspela da ima savršen rezultat.

Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću, kako bi se odigrao kviz znanja u okviru specijalne nedelje, gde zadrugari pokušavaju da osvoje poene, kako bi vratili "otete" takmičare u Belu kuću.

Dejvis kup je međunarodno takmičenje u? - bilo je pitanje za Paulu i Jovanu.

Paula je dala tačan odgovor tenis i osvojila poen za ekipu A.

Top Paula, mene ostavi ovde - dobacio je Fran.
Sam si kriv što se odvajaš od mene - rekla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovan Jovanović Zmaj je po struci bio? - glasilo je pitanje za Necu i Aleks, Lazić je rekao pisac, a Nikolićeva lekar, te je ona osvojila poen za ekipu A.
Koliko spojenih krugova ima znak marke Audi? - glasilo je pitanje za Kristinu i Ša, a pevačica je tačno odgovorila da ima 4 i tako osvojila bod za ekipu A.
Šta znači reč apatija? - glasilo je pitanje za Draganu i Cara, a Filip je dao tačan odgovor - apatija, te tako osvojio bod za ekipu B.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi naziv za grad svetlosti je? - glasilo je pitanje za Erminu i Đedovića, a Pašovićeva je dala odgovor Pariz i tako osvojila poen za ekipu A.
Šta je danas rimski Singidunum? - bilo je pitanje za Sandru Rešić i Lepog Miću, a pevač je dao tačan odgovor Beograd, te tako osvojio poen za ekipu B.
Protiv koga se bori Don Kihot? - bilo je pitanja za Kenana i Jelenu, a Tahirović je odgovorio tačno da je protiv vetranjača, te osvojio još jedan poen za ekipu A.
Čija supruga je bila knjeginja Ljubica? - glasilo je pitanje za Miljanu i Kristijana.

Miljana i Kristijan su pre vremena nekoliko puta stisli taster i tako onemogućili igru, a onda su konačno došli do toga da odgovore na pitanje. Kulićeva je dala netačan odgovor, dok je Kristijan rekao Miloš Obrenović, što je bio tačan odgovor i ekipa A je osvojila još jedan bod.

Foto: TV Pink Printscreen

Anakonda je vrsta? - glasilo je pitanje za Minu i Janjuša, a on je dao tačan odgovor - zmije, pa osvojio bod za ekipu B.
Ksenofobija je strah od? - bilo je pitanje za Maju i Sanju, a Marinkovićeva je konočna napravila grešku, što je i Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.