AKTUELNO

Prognoziraju!

Budući da se bliži kraj najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji ''Amidži Šou'' na ''Pink'' televiziji, okupio je najaktuelniju ekipu iz četvrte sezone rijalitija ''Zadruga''.

On je u razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, Majom Marinković, Filipom Carem, Aleksandrom Nikolić Aleks, Kristijanom Golubovićem i Kristinom Spalević razgovarao na sve aktuelne teme iz rijalitija, ali i igrao razne igrice.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Oni su ovom prilikom otkrili svoje prognoze za pobednika ''Zadruge 4''.

Čorba, zato što je spontan slobodan, najbolje se dao. Što se tiče rijalitija on je posle mene top. Ja nisam zaslužio zbog ovog sra*a koje sam uradio, desilo mi se da sam gov*o - priča Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja! Iskreno zaslužila je - rekao je Janjuš.
Iskreno mogu da ti kažem da me iznenadio ovaj Janjušev odgovor. Definitivno sad znam da me sto posto voli. Ja ću sada reći Janjuš, jer smatram da se dosta žrtvovao i ostavio život u rijalitiju - ispiričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da će da pobedi Paula, ali volela bih da pobedi Kristijan. On je za mene broj jedan - rekla je Kristina Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da pobedi moja drugarica Paula, ona je pretalentovana, dobra duša, iskrena. Mislim da će ona pobediti - zaključila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Zadruga