AKTUELNO

Završile za sva vremena!

Iako je "Zadrugovizija" održana u subotu, i dalje su dešavanja sa scene, ali i van nje, glavna tema zadrugara u Beloj kući. Dragana Mitrović sinoć se žestoko posvađala s Erminom Pašović oko njihovog nastupa, koji je prošao neslavno, a jutros je detalje sukoba prepričavala u pabu Kristijanu Goluboviću i Kristini Spalević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si grešila i ti meni tako? Pustim te da biraš, pustim te sve... A ja ćutala, kada sam videla da nema pojma. Malo sam se ubacila... Ispalo je... - započela je Dragana priču, a potom istakla da ju je Ermina zbog Zadrugovizije sasula salvom uvreda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam išla da se zaj*bavam, nisam pevačica, ali ti da mene vređaš posle svega?! Kaže mi:"Napuši mi se k*rca, ti imaš ljubavnika, muž te demantovao", a ja joj kažem:"Ljubavnika nisam imala, kad budem izašla videću. I da sam najveći folirant, od tebe veći nisam. Prošle godine si se lažno zaklela u jednog jedinog sina, glumila lažnu trudnoću, nemoj meni ti da pričaš, ne možeš, znamo ko si i šta si". A meni plače i kaže:"Napolju me ljudi ne vole, daj da odradimo ovo".

Dragani je teško palo što se priča da joj je ponašanje na sceni bilo vulgarno, pa se tokom pravdanja Kristijanu i Kristini rasplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

Da te neko tako ismeva... Da li sam imala bilo koji pokret loši?! Ja nikada u životu nisam bila vulgarna! J*bala ih Zadrugovizija! Da sam zakinula ja, da sam ja zaboravila tekst, pos*ali bi se po meni, a sada kada je ona kriva, opet mene krivi. Da sam ja zaj*bala, opet bi po meni s*ali, jedva bi dočekali.

Autor: D.T.

#Zadruga