AKTUELNO

Zapušila mu usta!

Jelena Batos ušla je u žestoki konflikt sa Nenadom Aleksićem Ša.

Zbog svega što je uradio, ušao u odnos sa Tarom, šta je sve radio sa njjim, on prelazi preko svega. $0% ljubav, 60% inat. Ponizio ženu sa najvećom uličarkom i šljamom od devojke, nazvao svoju suprugu lakom, ponižava porodicu što nisu primili Taru ustan. Ništa mu nije na svetu svetu i zato je razočaranje nacije. Bio je nekada dobar čovek, bio je tu da podeli, postao je Tara Simov. Jednostavno ga i žalim i smejem se, pored svega što je uradio je i mnogo bezobrazan - nastavila je Miljana Kulić.
Ja jednostavnu ne mogu da smislim drugo objašnjenje da ti neko toliko stvari uradi, a ti veruješ u te balone. Ja sam pričao sa Ivanom i rekao sam mu za tu kafu Tarinu da ne pije, on je rekao kako je i prosuo 2-3 puta tu kafu, Fran mi je rekao da je propisao u hotelu - komentarisao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, Nenad Aleksić Ša je izglasan kao osoba koja je najviše razočaral naciju, ajde da čujemo tvoj komentar, ti si ušla kao podrška - rekao je voditelj Milan Milošević.
Ovo nije moja podrška - ubacio se Ša.
Biti drug ne znači da podržavaš sve što on radi. Kad sma ušla posavetovala sam ga gde greši, ali sam primetila i da je poslušao moje savete - komentarisala se Jelena.
Ti mene ne možeš da promeniš, ja ne slusam ni mamu ni tatu. Nisi Bogom dana, ušla si da me kanališ. Sve kao drugi su u pravu. Ako si razumna nećeš mi prilaziti. Meni ne treba, rekao sam 500 puta. Kad ne priča loše o Tari možemo da pričamo. Malo pre me pita što tako, šta je boli ku*ac. Ne zanima me da li sam nekoga razočarao, da sam se vodio tuđim mišljenjem ne bih ništa uradio - besneo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da utičem na njega - dodala je Jelena.
Ova devojka ne može da utiče na mene, samo me iritira. Jedino normlano pričamo kad ne pričamo o mom životu. Bežim po ceo dan. Ne regujem više jer mi je pun ku*ac, ljudi su mi postali smešni - ludeo je Aleksić.
Mene on zabrinjava, skapirao je rijaliti. Malo si ša-šav. Ne treba da se ložiš, ne treba da se izvijavaš - dodala je Nadica.
Zašto me majmun drži ako sam ih razočarao? - upitao je Ša.
Zato što što se majmun drži u kavezu - odbrusila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Batos i Nenad Aleksić Ša nastavili su svađu za vreme reklama.

Pobegao sam od tebe posle jednog poljupca, kad sma video kakva si - rekao je Ša.
Kao Tara od tebe - ućutkala ga je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga