AKTUELNO

Haos!

Naredne budžete koje je Rialda Karahasanović podelila danas bili su namenjeni Mišelu Gvozdenoviću i Miljani Kulić, koji su od nje dobili male budžete, što je ove nedelje 500 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Za naše pobednike dva mala. Mišel i Miksi. Bili ste fenomenalni, čestitam vam, priredili ste šou. Mišel, sve sam ti rekla kad si bio vođa. Spustile ste loptu malo. Miljanin izbor pesme se ipak pokazao kao super. Mišel, volela bih da se vodim kao tim da spuštam loptu. Kao muzičara te poštujem. Koliko god si se stresirao, mislim da nije toliko kakve su situacije imali ostali zadrugari, ali svakome je njegova muka najveća. Videćeš kada izađeš koliko neke stvari mogu da te očeliče. Mi radimo u kafani, dolaze tu i ovi i oni, suočavamo se sa svakakvim profilima ljudi, tako da ovo da uđeš ti je odličan potez. Nije sve tako crno - govorila je Rialda, pa prešla ne Kulićevu:
Šta da ti kažem. Možeš da me smatraš i zlom i ovakvom i onakvom, to je tvoje pravo... Ja tebe prva nikad nisam dirala, sve dok ti nisi mene. Nikad te nisam osuđivala, tvoj život je tvoj život. Ja tebe ne mrzim, ali smatram da radiš neke stvari... Evo npr. ja ti pomerim tiganj na veću ploču, ti ga gurneš i baciš - krenula je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nije tako bilo, jako si zla, bezobrazna, u čoporu si, ne možeš sama da funkcionišeš, folirant si, sve radiš smišljeno, odnos sa Kenanom ti je smišljen, očima ne možeš da me gledaš. Ti si devojka koja neće da da malo mleka, a iza kreveta imaš 5, 6 mleka. Hleb nećeš da daš! - odmah je skočila Miljana.
Ti si pre neki dan uzela Ermini poslednje parče koje je imala, sela si i jela sa osmehom - uzvratila je Rialda.
Ovo je sve novac Velikog šefa. Ja dobijam male budžete, Kenan otrči i kupi sve što tamo postoji, ja se ne stidim kada pitam za hranu. Ti si rekla da ja uriniram. Ti nemaš hrabrosti sa mnom da se suočiš, da priča lice u lice, nego tražiš podršku ostalih zadrugara. Odličan si folirant, želim ti što pre da vratiš dugovore - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja želim tebi sve najbolje, ali prvo moraš da vratiš svoj um u normalu. Ti si pre svega majka, koja ne treba sebe da prezentuje u najgorem mogućem svetlu. Ružno je da tvoje dete gleda ono sa Kristijanom, to je ružno, to je neukusno - pričala je Rialda.
Ja sam žena majka kraljica. On je to izmislio! - uzvratila je Miljana.
Ja se kunem u svoje dete da mi je pila spermu, a ona ne sme da se zakune u svog Željka da nije - ubacio se Kristijan.
Nemoj da tražiš podršku u drugima, ne možeš sa mnom da se izboriš! - dodala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.