AKTUELNO

Šok!

Filip Car bio je sledeći zadrugar koji je ustao za crnim stolom kako bi naveo tri osobe koje su ga najviše razočarale.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinkovi, zato što nakon ove situacije koja se desila, ne znam šta treb ada se desi da se ta devojka osvesti, bar da pusti malo vremena, ali ne, ona je radila sve da dođe do toga, Milica me je razočarala u odnosu sa Borom, jer slušam šta joj Bora sve priča, negde mogu razumeti kada on onako poludi, ali ono što ti njemu uzvraćaš, totalno mu opereš mozak na 220 stepeni. Treća osoba je Janjuš - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala da će Kristijan ulaziti sa mnom u rasprave, osoba sledeća je Bora, kada sam imala dobru nameru prema njemu, on tpo nije shvatio, ja znam to, oprostila sam ti to, ti znaš koliko ja tebe volim - izjavila je Mina.
Ja ću navesti Kristijana Golubovića i generalno ljude koji su mi bili najbliži. Od prvog dana sam Čorbu, Kristijana i Draganu gledao kao svoje. Mislim da smo dosta vremena proveli zajedno, proveli vreme u pabu. Ne znam koji je razlog bio da dođe do takve situacije, pljuvanje mene u facu, psovanje moje porodice, do rečenice da nigde neću pevati kada izađem. Čorba me je isto razočarao. Nije mi se svidelo, mislim da nije lično mislio, kada ga je pitao Kristijan za stolom da li ja smrdim, ti si rekao da smrdim, ali mislim da si to uradio da bi podržao Kristijana - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga