AKTUELNO

Da čovek ne poveruje!

U večerašnjoj igri istine naredno pitanje postavila je Nadica Zeljković, a uputila ga je Marku Đedoviću da otkrije sve ono što zna o Tari Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je situacija kada je ona pravila fejk drame, da bi izlazila napolje i dobila informaciju o Stefanu, ali ono što ja znam i ono što je njemu pričala, nema veze sa vezom, ali svako veruje onome što želi. On ima pravo da veruje u to što mu je pričala! Mislim da napolju misle i gore o njegovom potezu, jer oni imaju priliku da vide šta radi, a i bolje stvari vide nego mi. Imaju uvid u Instagrame, storije, portale, tako da oni svakako bolje vide nego mi ovde. To je ono što sam ja rekao da Ša ne može da s eodupre svojim emocijama, iako zna ishod svega toga. Ko je bio prošle godine tu, zna se da je Mensuru Mateja najviše smetao, eto sada Mateje nema. - rekao je Đedović.
Mi ne koristimo u društvu kao imaš stav, nemaš stav, ovde sam naučio nešto novo, ali ovde niko nema stav. Meni je drago što posle 9 meseci svi se busaju što imaju stav, skaču na Taru koja nije ovde i na čoveka koji se bori sam ovde. Najdraže od svega mije što ovi ljude ovde misle da sam ja lud, kako Aleksandra kaže to govori o vama, a to je da nemate stav ljudi, a toliko pričate o stavu, o svemu! Nek sam ja i najgori i ovakav i onakav, ali mi je drago što pokazujete ova lica, ali imate još 28 dana i da pokazujete prava lica, i da napadate Nenade, još više me napadajte, imam takav pancir da mi ne možete ništa. Jedna Miljana Kulić, koja za sebe kaže da je rijaliti zvezda, se plaši jednog Nenada i čoveče ona se kači na jednog muzičara, nema svoje mišljenje, svoju priču - provocirao je Ša.
Ali ona te je ostavila samog ovde! Što se Mensura tiče, posle Filipa Mijatova i Kale gospodar vremena me ne bi čudio! Da se j*bala sa Filipom i da nije hteo da bude sa njom. Mensur je ovde za sve bolji frajer tri puta - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga