AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara. Sledeći je nominovao Nenad Lazić Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanje je osoba prema kojoj sam imapo gard zbog Matore, bio sam pristrasan i čuo sam samo Matorinu priču i nisam mogao da verujem da je Sanja mogla to da radi. Kako je odmicalo vreme, krenuli smo da gledamo zajedno seriju. Prošli put te je vređao, tako da si sama svesna svojih postupaka. Nisam ja neko ko može da savetuje, ali eto, što se tiče Sanje imam jako lepo mišljenje. Što se tiče Krofnice, sa Filipom se stalno svađam, ali mislim generlano, on meni daje savetuje, mislim da je inteligentan. Ali ću ovog puta poslati Filipa, kao i svaki put, sa njim se svađam, jednom smo se svađali i on je krenuo da pljuje moju mamu i da je vređa. Generalno imam lepo mišljenje o njemu - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se pripremala za ovaj govor danas, ja sam ušla ovde pre dve nedelje, postoje dva razloga zašto sam došla ovde, prvi je Nenad naravno, ja sam došla iz dobre namere, pokušala sam da dođem do njega na jedan način, koji nije uspeo. Drugi razlog je jedan od mojih velikih životnih izazova, ja obožavam ljudsku psihu, jedna osoba ma je pročitala kako radim, nisam došla kao takmičar. Ja sam vama rekla da se bavim različitim odnosima, različitim ljudima, prišla sam nekim ljudima iz razloga jer sam ih pogrešno protumačila. Sve što sam ja pitala i rekla nekim ljduima sam to radila iz razloga, da pokažete ono šta mislite, jer ja znam da sva pitanja koja sam postavila su mišljenja koja ste vi pričali van stola. Htela sam da vidim koliko ste iskreni, devet meseci se držalo jednog stava, htela sam da mu odam sve, ima ovde ljudi koji se drže svog stava i može doći samo jedan stranac, ja sam ušla kao i vi, ali na kratko vreme. Ovo je za mene bio veliki psiho test, a i za vas isto, a shvatićete to kada izađete van. Borili ste s eza stav, radili ste sve i svašta i onda dođe jedan stranac i čuli ste da imam pet različitih zanimanja, neki su čuli da imam jedno dete, neki dva i opet vi verujete u to što ja kažem. Ja sam nekim ljudima, ja nijednoj osobi nisam prišla iz loše namere, to ćete shvatiti kada izađete. Sve savete koje sam dala, ne da vam otvorim oči, ali neverovatno kako se jedna stvar radi za crnim stolom, a šta se radi okolo! Ti si jedna od retkih devojaka koja mi je prva prišla. Pare ovde puno znače, jednom me je testirala na stolici, ona mi je rekla da ustanem, ja sam rekla da neću, jer je ona već ustala, ja sam joj se izvinila, i ona je prešla preko toga, jedina njena mana je u tome što nema svoj stav. Car je kakav unutra, takav je i spolja, on kad objašnjava neke stvari, ja se smejem, Car je jedna osoba koju svaki rijaliti treba da ima. Ovako je čovek... Sanja mi je više pri srcu, ona je tu za mene kada mi je nešto trebalo, tako da nju ostavljam, a Cara šaljem - ispričala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne razgovaram sa Filipom samo zato što je bezobrazan. Imamo vruć i hladan odnos. Sad je ravna linija, kod mene, kod njega nije, u ovom momentu je spomenuo da je vređao samo Minu i porodicu, ja sam se okrenula, on meni kaže da mene nikad nije uvredio. On je mene uvredio, šta ti je žao?! Da ja obrišem suze? Šta tebi ima da bude žao?! Kad ti jezik ide brži od pameti! Sebi si dozvolila tako zbog ovih momaka, pa prvo Fran, pa Anđelo, pa fijasko, ovaj beži od tebe, neće da te poljubi, ovaj kaže da će možda biti sa tobom, ajde nećeš mamu da poslušaš, ali poslušaj samu sebe. Ovde je Matora dobila, što vi kažete ukanalila, sa njima, samu sebe, ona je tebe sve manje i manje volela, to je dobila, ona je moja miljenica, zato ću njega poslati i neka se srami šta je meni rekao i nek razmisli kako bi se njegove mama osećala da joj neko kaže to - izjavila je Nadica na ivici suza.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga