AKTUELNO

Ne može da dođe sebi!

Naredni gost u radio-emisiji "Delegati" bio je Bora Santana.

Juče smo videli situaciju sa Milicom, sa Necom si konstantno loš. Kako ti je palo sve ovo i kako teku pripreme za Zadrugoviziju? - započeo je Filip.
Ja sam hteo ovo sa Mišelom i Nadicom. Neca daje svoj maksimum, Milica pravi kostima ali će i pevati. Biće dobar šou. Spojilo nas je ovo. Da mi je toliko gadno, odustao bih, ali nije strašno. Nećemo da se svađamo, bićemo jedni od boljih - rekao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Prespavao si i reci mi posle sinoćne nelagodnosti, da li si razmišljao šta se sinoć dešavalo? Koje to stvari se dešavaju sa tobom i Milicom? - pitao je Mića.
Priznajem povukao sam je da se okrene ka meni, mogla je da prtumači tako. Nikad je nisam udario, to bi se čulo. Neću da se pravdam nikad je nisam udario, niti bih je udario. Najgore što sam uradio bilo je ono u kolima što sam pričao. Ne mogu da se opasuljim od reči katastrofalnih. Kad izađemo rešiću kako umem i znam. Iskusniji sam od nje, ne treba da budemo zajedno, ovo može samo na najgore da izađe. Za 30 godina se nikasd nisam tukao! Nisam ni muško ni žensko nikad udario, uvek sam izbegavao te situacije. Ona kaže da se pogrešno izrazila. Nisam mogao da spavam noćas, opterećen sam. Katastrofa sa njene strane, mogu da zamislim kako su moji ovo podneli - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto nije u redu. Da ona mene voli, voli. Ali meni pored ovoga ne trebaju dušmani. Od prvog dana sam svestan da ne treba da budemo zajedno. Spustiću loptu. Pored Milice neprijatelji mi ne trebaju. Praviću se lud, odradiću to sutra, tako smo spojeni, istrpeću - nastavio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga