AKTUELNO

Nisu ih ubedili.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je Milan Milošević pročitao Kristijanu Goluboviću.

Da li veruješ Kristini kada priča da joj se ovo nikad nije desilo i da se zaljubila?
Verujem. Poštujem njena osećanja, dobro nam je u šalama, a ja joj nekad nabacujem na nos neke stvari, pa ona malo plače - rekao je Kristijan.
Ja sam rekla ono što jeste, ni pedeset posto se nisam osećala ovako - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad god te neko uhvati da zaobilaziš istinu, ti kažeš kako je bilo pre Stefana. Nisu pitanja koja dobijaš da se posvađaš sa njim, nego da se prikaže tvoj karakter - bilo je pitanje za Jovanu.
Vređala sam tog jednog gledaoca, jer je i on mene uvredio. Može da prokomentariše, ali da neko udara na nešto što ne može da oseti i vidi, ja ću odgovoriti. Nisam iz akademske porodice, ali nikad to nisam uzdizala da sam ja akademik jedina. Nikoga nisam do srži uvredila - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odakle ti ideja da do te mere poveriš svoju intimu osobi koju si samo jednom video u životu, a kasnije dopisivao u braku?
Taj apsolutno nema pojma o čemu priča, sa njom sam pisao pre braka, pre Ivane. Osam godina se nismo čuli, nemam pojma gde je i šta radi. A to za ljubavnicu, je smejurija. Bilo je brakova savršenih, pa posle dvadeset godina se završi. Čak sam se raspisao tad...Sad se svi upoznaju preko mreža, šta je sporno - rekao je Ša.
To jednom je njegov odgovor, druga stvar je, šta je gore? To da se dopisuješ deset godina, i da se otvoriš nekom strancu, a je li normalno to da učesnici Zadruge posle sedam dana otkriju svoje najstrašnije priče? - rekla je Jelena.
Gde je normalno da nekome koga ne poznaješ otkrivaš svoju intimu!? Njena namera je dobra, ali nije uspela u misiji, on je gori sada - pitao je Đedović.
Šta ste vi? Prijatelji? Koje je to prijateljstvo, ćao kako si? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga