AKTUELNO

Izgladili su odnose!

Veliki šef dao je priliku zadrugarima da na još jednom porodičnom sastanku iznesu sve što im remeti boravak na imanju, Miljana Kulić naredna je imala izlaganje:

Rialda je smešna, jer je ustala sad da se pravda, malo patetike sad 4 nedelje pred kraj, kasno je za to, porodični sastanak nije za to. Dela se ne zaboravljaju, a na rečima su svi jaki. Ja sam dobila etiketu materijaliste, pa nisam ustala da se pravdam. Mene ste ovde napadali za prljav veš, mene je sramota da i pričam o tome. Nemojte da se bunite, gledaoci sve vide i na osnovu toga vam postavljaju pitanja. Jovana sve laže, spinuje priču, na osnovu toga dobija pitanja, a Stefan ispada još veća budala, što je brani. Ja ga razumem, mora da ostane do kraja sa njom, da ne bi, kao i prošle godine, bio ljakse. Hvata te na kartu savesti, jer je ostavila dečka zbog tebe. Ona priča kako bi namodrila dete od 4 godine, monstrume - govorila je Miljana.
Makar ne bi bilo dijabola kao ti - dobacila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni imponuje što sama ovde pijem kafu, ja shvatam koliko vredim, kad vidim da se ovi ološi sklanjaju od mene. Primarni problem je meni Zadrugovizija, u grupi smo Mina, Mišel i ja. Mi smo se dogovarali oko pesme, ja nisam želela pesmu "Opasno me radiš", jer me Mišel nije radi, nego smo pričali o duetima. Želela sam pesmu od Šabana Šaulića, meni je Mišel danas rekao da neće učestvovati, ja ne znam kako da izađem sama na scenu. Ja bih ga zamolila da ispoštuje zadatak i da nastup odradimo kako treba, jer ni ja nisam neka pevačica, on je stručan u tome, pa da mi pomogne - pričala je Miljana.
Ja sam želeo da ti pevam kako me opasno radiš, ti hoćeš da ti pevam da si lepa - dobacio je Mišel.
Veruj mi, nisam želela da se inatim i da budem u dobrim odnosima - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga