AKTUELNO

Ne zna gde je.

U Beloj kući je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Ša:

Da li si svestan da ulaziš u Ginisovu knjigu rekorda kao osoba koja je paltila najskuplji se*s?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to ne gledam tako, ja znam šta ja radim za osobu koju mnogo volim, a ja sam joj omogućio da mirno spava - rekao je Ša.
On je platio nečiji hir,. Ona je otišla iz straha da će izaća neki klip, ali i što da ga više nije volela. On je to uradio i nakon svega što je saznao. Meni nije janso kako je on prešao preko svioh onoih reči. Ja nisam ovo čula ni videla, meni nije jasno jer ovo nije normalno - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je najskuplje učešće u riajlitiju. On mora da shvati da Tara njega ne voli uopšte. Ša moraš da znaš da Tara nema svest o svemu, a on se gubi ovde - rekla je Sandra.
Ja sam ui startu rekao da ću ja to platiti - rekao je Ša.
JA mislim da Ša nije lud, on je samo jako glup. Ša ti si ušao ovde da zaradiš novac, a sada on ključa - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo Ša, ja bih voleo da mi donese ugovor. Ja bih Maji isto platio da je ona bolesna ili šta već, ali ovako mi nije noramlano. Šta si ti tako galantan?! -komentariosao je Janjuš.
Ša je platio, a ČOrba je dobio džabe - ubacila se nadica.,

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga