AKTUELNO

Ne cvetaju im ruže!

Naredna tema tokom "Pretresa nedelje" ticala se odnosa Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe, koji je na klimavim nogama:

Rekao sam da to možda nije ljubav u momentima kad mi ona ne veruje, posle svega što sam ja uradio, promenio se, pogazio svoju reč, u jednom momentu sam pomislio kakva je to ljubav - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me je iznerviralo, jer se konstantno provlači kroz pitanja kao da je on slobodan momak. Ja sam samo želela da me razume kako se osećam - govorila je Teodora.
Ja mislim da njoj fali malo svađe. Prihvatio sam je takvu kakva jeste, malo više smo se ovde upoznali. Ona zna kakav sam ja, možda pokušava kod mene da promeni neke stvari, ja sam joj posvećen, ne muvam se sa drugim ženama, njen je problem što sam ja u tim druženjima takav, sa ženama, ali ja ih ne muvam - pričao je Čorba.
To meni ne uliva poverenje kako će biti van, ako je ovakav ovde, na moje oči - dodala je Bilanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje je da, da su oni bili u vezi od samog početka, ne bi stigli ni da se upoznaju, neko od njih dvoje bi brzo ispao - komentarisao je Bora.
Sinoć smo imali žestoku svađu, ceo dan je preplakala, pa mi je danas tražila pažnju - dodao je Čorba.
Pričali smo o našoj budućnosti, ja sam mu rekla da on neće moći skroz prestati da pije, uliva mi nepoverenje ovakvim ponašanjem - objasnila je Teodora.
Perfidno želi da me pod svoj kalup onako... Bolje da budem tužan i sam, nego da budem sa njom, pod nekom tenzijom - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je dečko koji je živ, pomalo i neiživljen. Voleo bi da završi sa nekom finom devojkom, ali da se bavi muzikom i da završi život kao njegov otac sa njegovom majkom. Ali voli i pivo i milfaru, voli i crni i beli luk, a ova devojka ne voli ništa od toga - komentarisao je Kristijan.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga