AKTUELNO

Bivši i sadašnji rame uz rame.

U toku je emisija "Pretres nedelje", pa je Milan Milošević prozvao Mišela Gvozdenovića, pa ga upitao za savetovanje Filipa Cara o vezi sa Minom Vrbaški.

Rekao mi je da spustim malo loptu, da ona u afektu govori, onda smo se mi našalili nešto. Nije generalno normalno da se bivši i sadašnji... - pričao je Mišel.
Da sam zaljubljen i opsednut, rekao bih mu da je pusti. Ako kažem lepo nije dobro, ako kažem ružno opet nije dobro. Možda sam najviše proveo sa Minom. Zaboleo me budžet sa Mišelove strane, a najviše me zabolelo taj konflikt pre devet meseci, na koji se vraćao - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ispao korektan kada sam rekao da je ispala ku*va - rekao je Filip.
Ti si njemu rekao ovako - rekao sam ti to iz dobre namere, da ne praviš iste greške. Ili mnogo voliš Minu ili si hteo da se opravdaš. Sedimo Car, Mina i ja, sve najgore si pričao za Mišela. Mina te je smirivala. Mnogo brblja a malo kaže - rekla je Matora.
Šta je vama toliko loše u tome što sam rekao, on nije bio u dobrom odnosu s njom. Ja s njim smanjim komunikaciju kada je sa Minom, ako sam ti trovao nečim mozak, i naprotiv - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si rekao da je ovo zlo, ne komentarišeš mu dobro, nego se klanjaš zla i teme, tako ćeš ispoštovat i nju i njega - dodala je Matora.
Nije mi normalno ni da mi se obrati i traži pomoć, par puta mi se obratio, bilo je neprijatno. Apsolutno nema potrebe da njih dvojica imaju neku komunikaciju - rekla je Mina.
On mene nije pozvao i rekao da pričamo o Mini, nego mi kroz tu priču provukao. Ja sam odbio, i nije bila neka namera ni da pričamo o Mini - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, da li ti je krivo što nisi u izolaciji umesto Sanje? - pitao je Aleksandru Nikolić.
On se meni zgadio, nemam ja šta s njim da tražim, nije mi krivo. A ono ponašanje prema Mišelu, ne znam, on je opsednut Minom - rekla je Aleks.
Sanja je ta ista koja je rekla da neće biti više sa njim, meni dala do znanja da ima šanse - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ste u vezi, postajete bff, to je ler, i radite neke stvari. Vi ne prekidate vezu, Car je smatrao Minu svojim vlasništvom - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga