AKTUELNO

Ne da na sebe, a ni na nju.

Počela je i emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je pitao Nenada Aleksića Ša, o intervjuu i njegovim rečima da je siguran da Karićeva izjava nije tačna.

Pa siguran sam, ljudi misle da sam poludeo, ali ja nisam. Mene ne zanima šta drugi misle, nikad nisam upijao tuđa mišljenja - rekao je Ša.
Kako, a hipotetička pitanja, a Mina?
Ja sam to saznao danas. Mina je meni rekla da sam joj uvek bio pravi prijatelj. Nisam gledao da Taru napravim ljubomornom - govorio je Ša.
E to nije tačno, on je bio govorio da je sam i da mu treba društvo. Nisam ja potencirala to, nego on. A posle sam saznala da će namerno da bleji sa devojkama da bi pravio Taru ljubomornom - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam u tom fazonu, ja sam ovde odlemio. Nisam asocijalan, ali sam čudan, meni ovde sitnica svaka smeta - rekao je reper.
Je l' zamišljaš kako ona sad lumpuje i grli nekoga i priča mu da ga želi? - pitao je Milan.
Ne razmišljam o tome, ja sam sad u glavi smiren - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sve znao da je ovo istina, i treba mu oguliti kožu sa leđa, zato što pristaješ na nešto, zato što znaš da nije to. Zašto je ona rekla njemu da ne priča on sa mnom? - pričao je Đedović.
Ne znam - rekao je Ša.
On je svega svestan, ona je njega ubedila... Ja ne razumem njegovo ponašanje, prvo sam mislila da folira - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to već iskomentarisala, on sam sebi ne veruje, svojim rečima. Što sad sebi ne veruje? - pitala se Nadica.
Ti si svojoj ženi lagano oprostio, dao si joj stan, mnogo para, a sad kazna Tari ćeš plaćati ako ga bude čekala? Ti si svestan greške, znači da joj ne veruješ - pričao je Mića.
Verujem joj sto posto! I ako treba, platio bih joj kaznu, ako je sve kako smo se dogovorili - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga