AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Ermina Pašović, na osnovu mišljenja milionske publike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, izabrana je za najzlonamerniju zadrugarku:

Ona je neko ko može da ti se približi, čak je i moja majka rekla da je ona najveće zlo u kući. Mislim da ona nikome nije prijatelj, sve vreme mi je radila spletke iza leđa, pokušavala je da me degradira, a zabola mi je nož u leđa - komentarisala je Sanja.
Ona je ušla sa tim stavom da sam ja nešto poručila Bori, ja sam te poruke odmah skrinšotovala, jer mi je rekla da Bora ima devojku. Ja sam to posle poslala u neku grupu, što je ona kasnije i saznala. Ona je to shvatila kao izdaju, pa je došla ovde i vređala me, sluša noću razgovore mene i Bore, pa izvlači sve loše stvari i pakuje neku priču koja nije takva. Ja osećam da sam ga smirila, meni je Bora rekao da bi voleo da sam trudna, jer bi ga to smirilo. Ja prema njoj nikad nisam imala zlu nameru. Ja sam Mići prenosila šta govore Neca i Maja, mi smo se zajedno smejali tome, ja sam posle želela da ispadnem kul i da kažem kako sam ja rekla to Mići, misleći da je i njemu to smešno, ispalo je kao da sam tu imala zlu nameru - govorila je Milica.
Milice, moraš da shvatiš da ti u ovoj vezi moliš za ljubav! Milica je duboko nesrećna u svojoj vezi - ubacio se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga