AKTUELNO

Nije očekivala.

Nakon reklama, i povratka Milana Miloševića, došlo je do sukoba Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a kad se situacija smirila, zadrugari su seli za crni sto i komentarisali izbor za najzlonamernijeg zadrugara. Nakon saznanja da je Rialda Karahasanović na trećem mestu, i Jovana Ljubisavljević je bila iznenađena drugim mestom.

Prema meni... Ja nikad nisam osetila da je imala tu zlu nameru. Možda zbog situacija koje su se dešavale u poslednje vreme, to što je prećutala Stefanu možda, a dokazi su drugačiji - govoirla je Maja.
Zato što sam ja postavljao prvi pitanja i potezao priče. Da je zlonamerna prema njima, ja nisam video. Nije imala zle namere prema meni, ali da me je lagala, jeste. To nije dobro, ali da je drugo mesto u kući celoj... Ko sad nije glasao zbog mene, nek ustane i da kaže - rekao je Karić.
Ermina je jedina glasala iz cele kuće - ubacila se Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da nisam zlonamerna, nemam problem s tim. Ja znam da će Stefan uvek biti bolji od mene. Ja ako lažem, lažem i Stefana, Ali hvala svima za titulu još jednom - pričala je misica.
O tebi je stvorena jedna slika da si dobra, fina, vredna, Ti si tu sliku sama stvorila o sebi, pogotovo da nisi htela da šetaš u bade mantilu, pa sad se je*eš u sred bela dana - rekla je Jelena.
I ja mogu da pogrešim, ja nisam navikla na ovako loše stvari, ali tu sam gde sam, možda na pogrešan način reagujem - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je zla namera da nekog omalovažiš, da bi uzdigao sebe. To nije poenta - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga