AKTUELNO

Ovo mu je žestoko zamerio!

Nakon Miljane Kulić, raspodelu budžeta Mišel Gvozdenovića komentarisao je Lepi Mića.

Mišel, imamo stvari ovde koje su jasne. mislim da si se pogubio u nekim stvarima. Pokušao si da spustiš loptu, tvoj početak podele budžeta bio je jako miran. Počeo si da spuštaš loptu sa svima sa kojima si imao sukob. Kristijan ti je dao veliki i rekao sve šta misli o tebi, a ti si dao veliki i pričao o vašem drugarstvu. To je velika razlika. Trebalo je da kažeš njegove vrline i mane i šta misliš o njemu. Isto tako i Čorbi, to govori o tebi. Napravio si grešku između Dragane i Aleks, kao i između Bore i Milice. Bora i ti niste prijatelji. Milica ti je prijatelj, a sa Borom si proveo pet minuta napolju - govorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam dao Milici veliki, bilo bi: "Aha, tu smo te čekali" - pravdao se Mišel.
Jasno kao dan, sad si rekao da bi dao Milici veliki. nego zbog ovoga. Đedović je najmanje zaslužio srednji budžet. Koliko si popio kafa sa Borom? Nijednu, a "prijateljI" 10 godina. Pre deset dana je Bora psovao Mišela, rekao mu da je p*čka! Nisi ispao fer prema Nenadu Aleksiću, imate dobru komunikaciju - govorio je pevač.
Mi smo super, ja sam uvek imao da jedem kad sam sa Tarom, a sad jedva da imam da jedem... Ali okej - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Svim kolegama si dao male budžete osim Bori! Sandra Rešić je prva trebalo da dobije veliki budžet. Ona je tvoj prijatelj sa estrade - nastavio je Mića.
Ne, ni ti svojim ljudima koje poznaješ ovde godinama nisi davao. Ja uopšte ne mislim da treba da gledamo ko je stariji, mlađi, kolega... Ja imam problem što nije bio iskren, nego što mi nije dao kao kolegi - skočila je Sandra.
Mišela ovde niko nije spominjao, ja sam mu rekao da peva. Od kako je pobedio na "Zadrugoviziji", tada su krenuli njegovi problemi ovde. Počeo je da bude i peder i ostalo... To si sve zaboravio, a počeo si da se ponašaš kao da si u rijalitiju sedam dana. Ja sam prema tebi bio dobar, prijatelj, čak sam se zbog tebe posvađao nekoliko puta - zaključio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.