AKTUELNO

Ovo je nosio na duši.

Nakon svađe sa Filipom Carem, Mišel Gvozdenović je nastavio da deli budžete zadrugarima.

Marko Đedović, moj sugrađanin, Čačanin, bilo je par situacija gde me je iznervirao, znao da me izrevoltira, ali smatram da on tu nema lošu nameru, nego da si hteo da me razbudiš. Ali ti prosto biraš situaciju, da nekog pecneš - rekao je Mišel i dao mu srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Iznervirao si me jer si sedeo kao mutav, ja hoću da budete zabavni, rekao sam ti da si vašarki pevač - odgovorio je Đedović.
Tu si me baš iznervirao. Mislim i da si malo pristrasan. Eto primer, Fran Pujas. Biraš količinu koliko ćeš nekoga da napenališ na osnovu toga koliko ti je drag. Primetio sam da stojiš iza Frana, ali da ćeš i na njega da skočiš, ali da nećeš toliko da ga uvrediš. Isto tako za Taru, mislim da bi i Ša mnogo toga rekao. Mislim da odlično radiš svoj posao - poručio je Gvozdenović, pa i Mići dao srednji budžet:

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića, on je neko prema kome ja zaista imam poštovanje, sviđa mi se kako je pre neki dan rekao. Nismo prijatelji, ali nismo ni neprijatelji. Ja želim da ti se izvinim. Rekao si mi da sam ološ, ja sam ti uzvratio, to sam rekao u afektu, bio sam ugrožen i krivo mi je zbog toga. Mislim da si jako potreban ovom programu, da si super da posavetuješ nekoga da popričaš kad je nekome loše - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.