AKTUELNO

Evo šta sada priča-.

Pred početak raspodele budžeta Mišela Gvozdenovića, nekolicina zadrugara se okupila oko Nenada Aleksića Ša. Pričali su sa njim o njegovom druženju sa Minom Vrbaški. Podsetimo, Mina je sinoć na intervjuu kod voditelja Darka Tanasijević iznela da je Ša imao plan da se osveti Tari Simov, tako što će je praviti ljubomornom sa njom, kao i da ima nekoliko zadrugara svedoka za to.

Foto: TV Pink Printscreen

Cura te je poslala u izolaciju, zna te godinama. Rekla Darku da je zove na intervju, jer ima neku tajnu, smeje ti se u facu - govorio je Car.
Moju inteligenciju nemojte nikad da potcenujete - rekao je reper.
Tebe ako Tara čeka, ti možeš i da se isk*raš sa Minom - nasmejao se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi uvek kažem da sam joj brat, da sam bio tu za nju, ja uvek o Tari pričam, ona me sluša. Ja sam prestao da blejim sa njom, ono kada mi je vukla ćebe dok sam spavao, skapirao sam da hoće nešto. Posle je bilo cigarete, cigarete. Nervira me, posmatrao sam i evo sad. A to na nominacijama, ja sam je pitao da li planira da kanali Taru, ona je rekla da nema veze sa njom. Ja nisam papak, izvalio sam odmah, prestao sam da blejim sa njom. Nisam naivan, kapiram nečije namere - pravdao se reper.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.