AKTUELNO

Bore se za ljubav.

Sledeća zadrugarka koja je izašla ispred Darka Tanasijevića, bila je Jovana Tomić Matora, pa ju je pitao kakav stav ima o Rialdi i vezi sa Kenanom, i njegovom odnosu prema njoj.

Nismo pričale, nije insistirala. Ja nju razumem, ona je neko ko pokazuje i dobre i loše strane u toj vezi, a Kenan je nezainteresovan, totalno hladan. Kao da nema volju. Meni je sinoć bio u fazonu, ali od njega niko to ne očekuje. On u nekim situacijama ne pokazuje da brine. Kenan mi deluje kao osoba koja se smeje non-stop, njemu je sve sprdnja, ja to ne mogu - govorila je Matora.
Ja imam potrebu da raspravim i ispoljim, i mi pričamo o tome, da osetim tu konekciju, samo da me saslušaš. Ali kad ti mene sasečeš i dovedeš me u situaciju, pa ja brinem kako ću da se osećam... - rekla je Rialda.
Rekla sam joj savet. kada krene da gradi karijeru, tek će tad videti da li će imati taj oslonac i čvrstu ruku. Ne želim da kudim, ali moje mišljenje je tako. Smatram da zaslužuje onoliko koliko se dala u vezi sa Kenanom - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to nikada rekao, ako hoće da ode... - dodao je Kenan.
Ona nikad ne bi otišla! Ne bi te napustila - rekla je Matora.
Ja njega volim i stalo mi je do ovog odnosa, ne želim da odustajem, ja želim da radim na tom odnosu, i nadam se da će ta želja i volja, uroditi plodom - zaključila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga