AKTUELNO

Poradiće na sebi.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević je pre Kristijana Golubovića, dao reč Kristini Spalević, koja je htela još neku informaciju da podeli o svojoj porodici. Darko je zatim pozvao Kristijana, pa i njega upitao šta se dešava sa njim i Kristinom.

Pa mi smo uvek u nekom stend baju, kad krene jedna veza sa turbulencijom, onda postoje i sumnje i prilagođavanje. Kada su žene u pitanju, važna mi je njena istorija ponašanja. Tu je ona sva bila isprekidana, nije bila kompletna., to me cepa na komade, i sprečava me da ozvaničim vezu - rekao je Kristijan.
Zar ne misliš ti da si zreo muškarac i siguran u sebe?
Mislim da sam emotivno zarobio u sebe, voleo sam i volim i kraj. Mnogo sam zreo da bih se upušto u nešto, i da stvaram nešto preko onoga što sam odlučio da bude zadnje. Dopadaš mi se, idemo do jednog levela, i kad stanem, mogu samo da budem na ravnoj liniji. A dalje bi se odnosilo na nove planove - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša perspektiva, trideset godina sam stariji, i ona faza kad je ušla ovde, kako sam ja nju video kao njeno ponašanje. U početku je nanela već sebi neku vrstu ljage. Koliko je ludački momenat bio u par sati, i kako može da mi se desi tako nešto. Nekako sam naživljen u tom smislu. Potrebno je mnogo pažnje, vidim sebe u nekom drugom fazonu, a ne da se bavim vezu sa njom, i da dolazi do nekih stvari. Mogao bih da batalim sve i život posvetim Kristini- nastavio je Kristijan.
Od muke se nasmejem - rekla je Kristina.
Ja ne mogu da kažem kao Ša, da sam lagan, a da se bavim ovakvim problemima. Ja mogu da pomognem oko toj njenoj perspektivi, ona je puna entuzijazma. Moramo da se distanciramo, i da se životno ozbiljnim stvarima bavimo - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se veza postepeno razvija, više mi se sviđa tako, nego do sad. Dopada mi se da se distanciramo malo - rekla je Kristina.
Ona životnim dobom ustvari, osoba klackalica. Ona može da vas dovede do genijalnih osmeha, mišljenja, i osećanja kao da je znate puno godina, i to nas spaja. Energija da ne kažem... - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga