AKTUELNO

Ponovo je krenuo protiv roditelja!

U toku su pitanja novinara, a Nadica Zeljković pridružila se Nenadu Aleksiću Ša, pa prokomentarisala šok priznanje Stefana Karića da mu je Tara Simov izjavila kako ga želi:

Ja ne mogu da verujem da on ne može da kaže "Bezobrazna je ako je to rekla". Da li Stefan sad laže ili ne laže? On uopšte nije reagovao, kao da je bio siguran da Stefan laže. Došao je sad u tu fazu, došao je do blata, do dna. Nekad mi ga je žao, a nekad bih ga tukla kao vola u kupusu. On uporno beži od neke stvarnosti. On stalno govori da sam ja njega vređala, a samo sam ponavljala reči njegove devojke, ja inače o Tari Simov ne znam ništa. On ne može doći sebi. Šta Stefan može da protumači ako kaže "Želim te?" - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, bili su daleko, Nadice. Neka, ja ću izdržati 35 dana. Kada izađem, pitaću Taru i za taj detalj, eto - rekao je Ša.
Sigurno se nije drala, nego je Stefanu šaputala, ne razumem kako je Stefan mogao drugačije da protumači, zašto bi ona stavljala onako ruke i rekla mu da ga želi, krijući od njega? Dečko to ne može sad da shvati, njemu treba pomoć - nastavila je Nadica.
Svi misle da meni treba pomoć, pa je došla ova devojka (Jelena) i napravila mi centrifugu - dodao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo šta je Tara uradila, verovatno je udarila Stefanu na porodicu, pa je zato morao da je odruka, verovatno mu nije drago zbog toga - objasnila je Nadica.
Ja bih samo dodao da on sumnja kako Jelena ima neki zadatak, ali za mene i za Đedovića, ne treba da sumnja, mi smo sa njim ovde 5 meseci, samo to želim da kažem. Ja sam nju poštovao, prešao sam i preko toga što je pričala da smo imali se*s, pripisao sam to njenim godinama, da se možda hvali kako je bila sa mnom, ali je ovo sad veća stvar, ja ću se na ovome zaustaviti - dodao je Karić.
On stavlja Taru Simov ispred roditelja! - rekla je Nadica.
Oni nemaju prava, to je moj stan, ako ja kažem nešto odavde, onda to tako treba da bude! Nemojmo pričati o porodici, to je strašno što su uradili. Mogu oni, ali mogu i ja progovorim! - besneo je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga