AKTUELNO

Bez ustručavanja!

U Beloj kući se odvija trenutno porodični sastanak, a zadrugari biraju po tri najzlonamernije osobe među njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije fer igra, zato ću navesti Erminu zbog Jovane i te priče. Ona je meni zamerila što sam primetila jedno gledanje, nebitno, ali da neko piše i da joj podmeće?! To je bila tvoja namera, ti si se sama izjasnila! Nisi zlonamerna nisi, ali za igranje jesi, što se tiče igranja! Tu mi je Ermina u prednosti! Mina je jedno dete na koje sam slaba, ona je skriveno zlonamerna, ona je takva, ona je povređena i gde god je povređena, ona dete vraća! Ša, da ti kažem nešto, ja znam da lupaš gluposti, ali ne znaš šta ćeš, ali što ti da rušiš moj ugled? Ja nikada nisam nikome dužna 100 dinara - rekla je Nadica.
Teta Nadice, Matora kaže nešto Vi njoj kažete to tvoja devojka, a nije se odnosilo na mene, iz čista mira, a ja nisam ništa rekao u tom trenutku - pravdao se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je ovde Ermina najzlonamernija! Što se tiče rijalitija, imala je i neke zle namere i prema Milici - rekao je Karić, ali su ga prekinuli Aleksandra i Filip.
Mogu da radim šta hoću! E, ovde ću da sedim, ti si klasični paćenik! Njegovo je ovde sve! Alfa seljačino! Ja sam budala što se svađam sa tobom! - odbrusila je Aleksandra.
Ja ću navesti Necu, koji me je podržavao, a onda je sutradan pričao da opštim za 20 evra - rekla je Aleksandra, pa je navela i Filipa Cara, koji joj je odmah odbrusio.
Ja sam čuo da su takve devojke završile u crnoj hronici - odbrusio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga