AKTUELNO

Drama na sastanku!

Nakon Miljane Kulić, najzlonamernije zadrugare je birao Mišel Gvozdenović.

Ja moram da budem iskren, iako su se strasti stišale, Miljana Kulić je bila najzlonamernija prema meni. Nažalost, to se dešavalo i napolju, moram da je navedem kao prvu osobu. Sad se sve stišalo - započeo je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek tu da ti pomognem, kako tebi, tako i svima - odgovorila je Kulićeva, kojoj nije bilo jasno zašto je Mišel bira.
Broj dva je Dragana Mitrović. Mesecima sam bio dobar sa njom, provodio dosta vremena, dala je sebi za pravo da digne nos. A bila je mirna kao bubica. Treća osoba je Kristijan, vređao je moju porodicu, to nije ljudski, ali i to smo preživeli - zaključio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema meni je najzlonamerniji bio Ša. Ja sam bila tu za njega i u trenucima depresije, kad je tražio poziv sa suprugom, bila sam mu prijatelj tu. Kada je Sandra bila vođa, ja sam joj predložila da njega uzme za omiljenog, da ga skloni od svega. Očekivala sam drugačiji pristup. Druga osoba je Lepi Mića, stalno je zlonameran prema meni. Znam da i Kenana ne može očima da vidi. Mene toliko ne može da smisli, da ne može objektivno da komentariše datu situaciju, ta želja za ponižavanjem ga savlada. U više situacija sam osetila da ima zadnje namere. Možda sam najveću zlu nameru osetila prema njemu. Ja njega nikad nisam opsovala, uvredila, ništa nisam rekla. On je pokazao više poštovanja prema ljudima koji su ga psovali, ali to pokazuje koliko on od ličnog animoziteta ne može realno da sagleda stvari u koje sam ja umešana pričala je Rialda.
Treća osoba, koja me je najviše povredila, je Milica Kemez. Sa Milicom sam od samog početka bila najbliža, mogla je da upozna kakav sam čovek, prijatelj, kakva sam ispala prema njoj. Ja sam objašnjavala možda moju najtežu situaciju u životu, koliko mi je teško palo, opisivala sam joj tu emociju, da zna kako sam se osećala... Najmanje sam očekivala od nje da će da pomene abortus. Ja sam poslednja osoba u ovoj kući kojoj treba tako. Uvek sam je poštovala kao prijatelja... Kada ona ustane i vodi se ličnim konfliktom, a vidi da mi je teško, pa udara još jače - govorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi to ne bih pomenula da nisi rekla da je bolje da brinem o obrazu, pominjala si Jelenu i njenu stranu priče, nisam želela da te uvredim, niti bih te uvredila da nisi krenula... Povukla si i prijateljice svoje da me vređaju, da se ovde iznosi šorts, da se ja pravim lopovom, da se upliće treća osoba. I ja sam bila tu za tebe kao i ti za mene... Toliko sam se trudila oko tebe, pričala i o Jeleni, i o Bori, i o mojim problemima, Uputila si Jelenu da me pljuje napolju. Ja ti se izvinjavam, loše je bilo što sam se služila time (pričom o abortusu), ali ti si mene prva podbola. Rekla si: "Pozdrav za Jelenu, bila si pravu za sve". Ja sam rekla da sam mogla da budem bezobrazna i udarim tebe nisko. Videćeš kada izađeš, nećeš naći nijedan klip gde sam ja govorila loše o tebi. Ja jesam pogrešila i priznajem, ali nisam ni prva ni poslednja koje su udarale nisko ovde - pričala je Milica.
Ja da sam se vodila tuđim mišljenjem, nikad se ne bih družila sa tobom. Ali pre nego što si ti meni spomenula abortus, rekla si da možeš da kažeš da postoje dve priče. Ja sam sa tobom pričala o tim temama, o odrastanju tvom i sve. Da si najgora, nikad ti ne bih udarila na to. Zato sam plakala. Iskreno, ništa ne može da se parira sa tim što sam doživela u svojoj koži - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam od svih ljudi tebe ovde odabrala, npr. kada stignu stvari, ja kažem da bi to tebi lepo stajalo. Ti si pala pod uticaj ljudi, pogrešno su ti preneli. U onom trenutku jeste bila zla namera, ja sam pogrešila, priznajem, ali za kutije nije bila zla namera. Smatram da si prva pogrešila tu - istakla je Kemezova.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.