AKTUELNO

Evo kako se opravdao Đedoviću.

Stefan Karić je prišao Nenadu Aleksiću Ša, koji je plakao posle priče Marka Đedovića o Tari Simov. Stefan je pokušao da savetuje repera da treba da bude blaži i posluša Jelenu Batos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, niko ti ovde ne želi loše. Ja koliko poznajem Taru, sve što je Jelena rekla kad je ušla, to je njeno ponašanje... Klasično. Ne treba da se pitaš što je ona ušla ovde, nego da rešiš neke stvari - govorio je Karić.
Ona ne živi ovde, došla je da ti bilo šta kaže - pričao je Đedović.
Svaka joj čast - nastavio je Stefan.
Ljudi su svesni da ti nije dobro - dodao je novinar.
Očigledno se svi pogubimo kada uđemo u veze. Kada Jovanu napadnu, ja to vidim kao neki animozitet, mržnju, a uvek sam priznao njena dela - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ti imaš emociju prema njoj, pa joj oprostiš. Što ja da joj oprostim? - pitao je Đedović.
Ali isto bi bilo čudno da ja gledam kako je napadaju i da ćutim. Ova devojka se zaj*bala što je htela da mu priđe na psihološki način, da mu da neke smernice - smatrao je Karić.
Ona je došla da ga osvesti. istina jeste takva, ali još gora - poručio je Marko.
Ja nikad nikog nisam imao da me usmeri, da mi kaže da grešim. Svi su me pustili niz vodu. Svi, kad kažem svi, mislim svi... Uvek sam bio sam. Roditelji ništa, pričam o drugovima i svima. Znaš ko se sve družio sa mnom, svi su me ostavili. Mogu li da te pitam, da li ja ja kao ja, na sve što sam preživeo, da li ja imam pravo, ne da opravdam njene postupke, nego da joj se nađem, da probam... Da to što ja vidim u njoj, da pomognem na neki način - požalio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.