AKTUELNO

Sve vreme je negodovao!

Sanja Stanković došla je na red da nominuje i bira između Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša:

Meni je Jelena baš gotivna, ona je lagana, ne Ša. Mogu da kažem da je jako proračunata, zna šta govori i radi. Nenad me je razočarao, ja sam bila njegov iskren prijatelj, bio mi je drag. Kada je sve ono ispalo, Tara mi je govorila u šiframa o njihovom odnosu, ja donekle nisam želela da verujem u to, mislila sam da ga namešta. Kada sam mu to prenela, ja sam dobila osude, a on je govorio Tari da mu nikad nisam bila prijatelj, ograđivao se, ispalo je da je on meni glumio prijatelja. On je meni postao neprijatelj, a ja sam se samo branila. Postao je sujetan, namćor, meni je mnogo žao, kad budem izašao i kad ga bude pukla realnost, plašim se da neće uraditi nešto sebi. Šaljem njega u izolaciju - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam lepo mišljenje o Ša, ali sam se razočarala. Jelenu smo upoznali pre par dana, nisam stigla da porazgovaram sa njom, mislim da jeste tu iz dobre namere. Poslaću Nenada ovog puta - rekla je kratko Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je što se Nenad tako poneo prema meni, nisam to zaslužila, više nemam snage ni da razgovaram sa njim. Svaki put kad krenem o njemu da pričam, ne znam odakle da počnem. Današnji dan je zabeležio Nenada Aleksića Ša, koji je izvređao i roditelje i zapretio im. Mića je meni samo otvorio tu kapislu, ja sam mu i pre toga govorila sve to, on je dobio onda nervni slom zbog Ivane, kada ju je uvredila Zvezdana. Ja sad čujem da je on pričao kako je Ivana nemoralna, taj mišić kad izađe iz braka, mene glava zaboli od njegove priče. Muka mi je i od njega i teme. Tara je definitivno neuračunljivo dete, koje je svašta moglo da mi uradi preko stola. Pokušala sam da ga vratim na šine, ali je voz otišao. Mogla sam mu hipotetički reći o nekim snimcima o njegovoj izabrani, verovatno je porodica Aleksić videla njene rane radove. Neka mu Jelena sad kaže sve. Pokazao se kao jedan mišić. Stigla mu je najjeftinija poruka i ljubav od 50.000 evra! On je sram Srbije! Nemam ja još poverenja u Jelenu, ali ću nju ostaviti - govorila je Nadica.
Ovako misli ceo Balkan - potvrdila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga