AKTUELNO

Opšti haos!

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Jelene Batos i Nenada Aleksića Ša:

Ja sam bio u sukobu sa Nenadom, posle jedne žustre rasprave sam video o čemu se radi, nisam želeo da gasim priču. Moje je da kažem da nisu u pravu, srljali su svesno u svoju propast. Posle toga sam se povukao, komentarisao sam kao svi. Što se Nenada tiče, od momenta kad su stigli drugi baloni, on je sebe uverio da je to-to, njegov nervni sistem više ne prima nikakve signale. Čovek je u nekom ozbiljnom problemu ili zabludi. Danas je rekao jednu stvar, koja je jako ružna, da bi se odrekao roditelja. Ja sam sada svestan, Nenad je u svojoj priči i guraće ovo do svog posrnuća, biće mu jasno da je ovo njegova životna zabluda. Ako mu nije jasno sa kim ima posla, onda ili nije normalan ili ne želi da bude normalan. Želim ti da oženiš Taru Simov, tebi pomoći nema. Jelenu ne poznajem, ona čak ne želi da kaže ni odakle je. Ja ne mogu da pričam sa osobama koje su tako tajanstvene. Iznela je ovde dosta stvari koje joj verujem, da su se čuli, da su bili odlični prijatelji, posle ste se razišli i nakon osam godina mu se ona javila, tako sam čuo ovde, on joj je ispovedao svoj bračni život - govorio je Mića.
Ja ih se nikada ne bih odrekao, ali sam jako ljut! - objasnio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona (Jelena) mi nije prijatelj, nema je u mom životu, bre! Smaraš! Nije mi prijatelj, proteklih osam godina nemam pojma ni gde je, davna prošlost! - vikao je Nenad na Miću.
Da sam htela da vi budete na mojoj strani, ponela bih slike sa sobom, ovde se ne radi o tome koliko sam ga puta videla, nego koliko se mi poznajemo. Ali ja ne lažem ništa - tvrdila je Jelena.
Ne mogu poslati Nenada, ali me lomi što dosta stvari verujem Jeleni - odlučio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga