AKTUELNO

Skandal!

Sledeći video-prilog koji su zadrugari pogledali vio je razgovor Rialde Karahsanović, Nataše Radan, Sandra Rešić i Sanje Stanković o Jovani Tomić Matoroj, kada su oplele po njoj nikad žešće.

Svaka ti čast! Ti si jedno slovo izgovorila, ja ću tebe istetovirati na leđima! Kao crevima da su povezane Ti si najbolja p**ka svih vremena! - urlao je Car.
Sve što sam rekla u ponedeljak mislim još duplo gore, najviše me je iznervirala Mina, Nataša Radan. Nataša je toliko glupa da ne shvata da ja nisam rekla da ti za Rialdu pričaš loše, nego da si podg*zna muva. Znam kada si se družial sa mnom i Anđelom da su ti mnoge stvari smetale i da ćeš radije neke stvari da prećutiš, nego da se svađaš. Meni za Rialdu nikad nisi rekla pogrdnu reč, smatram da si podg*zna muva isključivo zbog tih stvari i ako dozvoliš da ti takve osobe pune glavu, makar mislim da si malo inteligentnija. Ti možeš sa mnom da uđeš u sukob, ali to je moje mišljenje. Kao što sam sa Rialdom popričala, sve joj lepo rekla. Mina, ne postoji stvar na svetu koju meni Mina nije rekla o Sanji o jahti o svemu, mnogi su hteli da me odvoje od Sanje, da neko može da sedi a da zna, evo ja ću ti reći, mogu obe ruke da dam, ova osoba ne može da gleda Sanju očima. Ne možeš da izjaviš nešto što može nekog da ugrozi za ceo život, da tvrdiš neke stvari, Mina je došla da meni želi dobro, sada ona sedi sa osobom i kaže da je to tako, da ljudi prelaze preko tih stvari. Ko jednom ima loše mišljenje, ko se jednom zameri na takav način, ne može. To bi bilo isto kao kada bih ja rekla sada da nenadu mogu da oprostim sve i da nastavimo dalje, a ne ovo, podlo i odvratno. Meni Meina ne može da bude prijatelj. Što se tiče Sandre, ako mi je za nekog krivo od onog poljupca, da je neko ko je bio uz mene, kao što je bila Railda, to je Sandra. Krivo mi je zbog svega što se desilo. To su dve osobe, pored Marka koje su bile najviše uz mene.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja u normalnom životu izađem sa 5, 6, 7 drugarica i nisam videla da nam neko broji, ali je očigledno da je to problem za pojedine ljude, ali dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje, neka nas zovu štekarama, klanom, svako može da kaže onako kako posmatra. Matora je rekla neke stvari u ponedeljak na pretresu, kada je bila podela budžeta, ja sam nju pitala da sve što ima da kaže, da li sam kontradiktorna ili ne, smatram da može da me pita. Mi se sada ne družimo, ali smo se i te kako družile. Ja sam Matoroj posle kupovine rekla da sednemo iv idimo gde je pogled. Ona je ogovoarala mene sa Sanjom kada sam ja došla kao gost pevač. Ja ne razmišljam o tome.

Rialda i Matora su još jednom pokušale da rasprave sve neusglasice koje postoje u njihovom odnosu, ali im nije pošlo za rukom.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga