AKTUELNO

Skandal!

U narednom video-prilogu zadrugari su imali priliku da vide kako je izgledao odnos Mine Vrbaški i Mišela Gvozdenovića na rođendanu Velikog šefa. Tada su Mina i Mišel sve vreme imali prisnost, a on je čak i nekoliko puta pokušao da je poljubi.

Ja sam bila trezna i svesna svega, on je rekao da to nije bilo tako, opet kažem ne želimo da ulazimo ni on, ni ja u to nešto. Da se ne kvari odnos i juče posle emisije smo bili napolju, u prolazu polako krećem da se opuštam i družim normalno sa njim - rekla je Mina.
Ja bih preporučila Mišelu da poduzme nešto, a ja ću mu pomoći - rekla je Ermina.
Videla sam ovo, oni lepo izgledaju, ali i mnogi drugi lepo izgledaju. Niko ne kaže da oni nisu fotogenični i lepi, lepi su vizuelno, niko ne kaže to, ali ne može niko da kaže da je Mišel zaljubljen u Minu, jer svi znamo šta je on pričao. On je mene ponižavao, nema potrebe za ovim! Ja tu spavam pored njega, ne mogu da ustanme da pričam, kome sam ja draga, prihvatiće me takvu. Ja nikada ne lažem, ne mogu da kažem da Mišel nije ono što sam pričala. Ja sam govorila ono što priča ceo Čačak. On se drži te rečenice koj su mu rekli da bude sam, a onda ostavlja prostora i drži se te priče, da bi imao priču ovde. On će izaći iz rijalitija i njemu ne ide u prilog da je Mišel pederčina ili homoseksualac - izljubomorisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga