AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje bilo je za Boru Santanu :

Ako bi ti Milica tražila da prekineš svaki kontakt sa Jelenom Pešić, da li bi to uradio pošto ti je jasno da ne podnosi tvoju devojku - pročitao je voditelj Milan Milošević.
Ja Jelenu mnogo volim, kao drugaricu. Ona u trenutku, dok nije bilo ono sa Rialdom, nijednu ružnu reč nije rekla. Mislim da je čak htela da spusti loptu kad izađe i da joj se javi. Ona meni ne može da zabrani, niti bih ja pristao. Ja sam se sa njom družio od prvog dana, ta ženska posla kad se posvađaju, nisu se one nešto vređale - objašnjavao je Bora.
Kada bi Jelena postavila uslov on bi izabaro Jelenu. Kada je Milica zamerila druženje sa Jelenom i Anom prošle godine on ništa nije menjao. Milica taj izbor nikad ne bi postavila jer zna kakav bi odgovor dobila. Meni je odgovor jasan. Pred ulazak je meni pričao da je gazim ovde, da je psihopata - prokomentarisao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ako se budeš svađao sa njom, gazi je, boleće me uvo - dodao je Bora.
Svaki put čujem nešto novo. Napolju sede, ogovaraju me, spremaju dokaze. Klošaru jedan odvratni, ti da šalješ nekog da me gazi. Moj dečko i sestra šalju nekog da me pljuje i gazi - pričala je Milica Kemez.
Pa šta ti to govori - upitao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam ušla nisam pomenula ništa u lošem konteksu, napolju su mi ljudi slali klipove gde se češkaju. Pitala sam Boru da li njegova prijateljica može napolju da me pljuje, da li dozvoljava svojim prijateljima da me gaze. Ona je pisala šta je pisala, oni će se družiti. Ja ne njega ni za šta ne mogu da utičem. Ja kad prošetam sa nekim muškarcem to je odmah da se ja nabacujem, prave me ku*vetinom - ludela je Kemezova.
Pa što si sa njim imaš li dostojanstvo - upitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što si sa mnom? Što mi govoriš da me voliš - urlala je Milica.
Ne znam! Ja ne znam da raskinem - urlao je Bora.
Dve godine me je*beš ovde u mozak i ti i tvoji prijatelji - vikala je Milica kroz plač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga