AKTUELNO

Njegova omiljena tema.

Jelena Batos je posle Rajskog vrta, sela da popriča sa Markom Đedovićem, a tema o Tari Simov i Nenadu Aleksiću se nastavila i na stepenicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Misle da sam došla ovde jer sam zaljubljena u njega. Ja nisam rijaliti igrač, a može da se stvori takva slika - govorila je Jelena.
Ovo je on, to je njegova ružna strana, ali je njegova. Ti isti ljudi koji gledaju ovako ili onako, saznaju od tebe da je on bio ku*ac i pre, i onda ne može niko da mu bude kriv i za brak i za život. On je zamerio Ivani samo to što ona nije ispoštovala njihov dogovor, da, šta god bude, oni će pričati napolju. Jadna ta žena više. On je njoj zamerio što nije ćutala o ovome, to je sumanuto - rekao je Đedović.
Sinoć kad sam ustala i bilo je pitanje za njega, ja sam ustala i rekla da je u pravu da Ivanu ne zanima. Bila sam ironična, a ko shvati, shvatiće. Njega će više da zaboli njen postupak, nego Tarin. Zbog sujete. On zna da njene reči imaju težinu - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na sve načine pokušavao da ih razdvojim, urnisao sam ih na početku, od oktobra. Ja sam sve njih napadao, pa pitao njega kako ga nije sramota - dodao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga