AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Marka Janjuševića Janjuša:

Janjuše, evo molimo te da sledeći put pobacaš šminku u jezero, mi sve plaćamo!
Sramota me je i kada se svađam. Neću pobacati, samo nek ne radi ništa, da me ne udara, ne štipa - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se sviđa MIlica Kemez, na rođendanu Velikog šefa ste bili jako bliski, Čorba je Milici dosta posvetio pažnje, a ona je sama izjavila da kada joj neko da pažnju, da se lako zaljubi u njega? - glasilo je pitanje.
Ja sam sa Milicom u dobrim odnosima, družili smo se normalno, ja o njoj imam lepo mišljenje, veliki je borac, ja nju poštujem, koliko god vam to zvučalo smešno. Te noći kada sam uvredio Teodoru, uvredio sam i Milicu, meni se Milica ne sviđa, poštujem je kao Borinu devojku - rekao je Čorba.
Kada je bila žurka, on je mene prisno ovako zagrlio, gde sam ja pazila da se to ne protumači, ja sam rekla da moram da idem, on je rekao da ne idem da mu je mnogo lepo, ne mislim da ti se sviđam, bilo mi je neprijatno, jer svi gledaju, ja sam pokušala da se izmigoljim, videla sam da je popio, da ne bi došlo do daljih situacija, ja sam se izmakla, posle toga si ti počeo da se svađaš sa Carem, ti si meni tek kasnije prišao i rekao da si me ispljuvao sa Teodorom, ali da ne misliš tako. Da mu se ja sviđam, ne mislim, prvenstveno sam ga gledala kao brata, vidim da me nije gledao kao sestru, jer tako nešto ne bi rekao svojoj sestri - ispričala je MIlica.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegovim slengom i mišljenjem, koje je ekstremno o devojkama, smatra ih lošim osobama i kur*etinama, on i za Kristinu misli da je kur*etina, ali je spustio loptu. On ne može da zaboravi situaciju sa Carem. On je dokazao da je mudar, da lepo igra, da zna da vozi ovaj auto, svaka mu čast, naučio je još jednu lekciju, da ono što na um to na drum ne. Ima tu namazanost kada znaš da je devojka kura*a ili za jednu, dve ili tri noći. E sada, interes jedne emisije i drugarstva sa Borom, ovo čeljade ga smiruje, resocijalizuje, usmerava u jednom pravom pravcu, voleo bih da sa njom pronađeš miran tok i da se ne bakćeš mišljenjem o kura*ama, jer se ne snalaziš u tome - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga