AKTUELNO

Skandal!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Kenana Tahirovića.  

Je l' realno da nikada nisi ustao da odbraniš devojku, ona je bila u stanju da se pobije sa Tomovićem zbog tebe?

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ne znam šta bih ona dobila time da se pobije sa Tomovićem, ne bi dobila ništa tome, kao što ni ja nisam dobio. Džaba je skakala, dovela je čoveka u situaciju da napravi neko sr*nje - rekao je Kenan.
Jeste on super prema Rialdi, ali on nikad nije skočio za Rialdu, meni je to prirodno i normalno da muškarac stane iza svoje devojke. Isto tako mislim da ni Milica nema zaštitnika! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na igri istine, tada je krenuo ponovo sukob, Stefan je izložio, ali nije rekao da je ona prevarant - ubacila se Jovana.
Ja sam samo objasnio tu situaciju da je bila u problemu, da se zbog toga nije javila, nije pobegla ne znam gde, a pritom, meni je bilo gore to što je ona spomenula tuš raspali, to nije dobro što sam uradio, ali nisam očekivao od nje da podbada i pecka, ja nisam nikoga uvredio, ona je mene nazvala da sam papak, da mi je IQ ispod sto - izjavio je Stefan.
Ja se nisam uvredila, ovo nije jedan jedan ili milo za drago, u momentu kada je Stefan kao zadrugar upitan od Kenana da li je istina da je odibo od bivše devojke sa Malim Princom, to je provokacija, ali ja sam sigurna i nebitno je. Ja pitam Stefana nešto što sam ja primetila pre naše rasprave, pre Jovane i bilo kakve priče i šta se dešava? Kako moje pitanje može da bude licemerno, ako pitanja o Ani Korać i svemu nije uspelo da poruši njih dvoje? - poručila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može, ali nije lepo Rialda, ne može da nas poruši za bazen i Aleksandru, ali nije lepo. Što pitaš? Vidi koliko ljudi ima! - odbrusila je Jovana.
Ona će njega da upropasti, nije ni čudno što je čovek pred nervnim slomom! - odbrusila je pevačica.
Sama je rekla da joj smeta što je čovek spomenuo Malog Princa! - branila se Jovana.
Stefane, tebi čovek treba da da medalju, jer te ova gasira! - poručila je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga