AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristinu Spalević.

Pitanje za Kristinu, je l' realno da se onoliko uletvaš sinoć, pa posle upadneš kod Kristijana i ljubomorišeš, pa si ga vukla kod Miljane?

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što se pričalo da sam ja ljubomorna na MIljanu, nisam, ali je moje ponašanje bilo katastrofa - rekla je Kristina.
Znate svi što se tiče onoga što je on pričao, danas je rekao da mi pravimo šou, ja sam rekla da za mene ono hvatanje nije šou, simpatično je bilo ranije kada smo se sprdali, ali ja sam videla da se oboje sprdaju sa mnom, ja nisam ničiji predmet za zaj*banciju nisam, mogu da se sprdam sa nekim kad ja to želim i na način na koji želim. Kada sam čula ono što je pričao za Staniju, ja sam otišla kod Kristijana da me izmasira, pa sam Jovani rekla da mi pravi društvo, ne znam da li su gledaoci gledali, uzeo je pantalone koje je našao u kanti. Mene je bilo sramota, ja tako u momentu odreagujem, počnem da se smejem kada mi je nešto tako... - rekla je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, zašto ne želiš da se pomiriš sa Mišelom, a vidi se da se dečko mnogo zaljubio u tebe?
Mislim da sam prokockala poverenje, dobila sam i drugu šansu, pa sam i nju prokockala, smatram da je bolje da imamo ovako normalnu komunikaciju, otom potom, ne želim da ulazim u neke odnose, ovako mi je lepo. Što se tiče njega, rekla sam i na nominacijama, krivo mi je - rekla je Mina.
Mislim da će na ovome ostati, zasigurno, ne možemo mi da funkcionišemo u vezi, ja sam pogazio neke svoje reči i obećanja prema sebi. Mina je lepa devojka, nema tu šta, ja sam rekao, ja nju gledam, ona pogleda u mene, lagao bih kada bih rekao da to ne radim. Žao mi je što nekako posle svega nismo više zajedno, ali od pre neki dan, kada sam je zagrlio, osetio sam da opet tu nešto fali, ona se meni nasmeši, više mi se ni ne javi - objasnio je Mišel.
Za dva dana Mišel i ja krećemo u šetnju, ako bude hteo da se zbližimo - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga